Mjøsvågen Bobil Camp

Mjøsvågen 2150, 5282 Lonevåg

Beskrivning

Välkommen till Mjøsvågen Mobile Camp - din idylliska tillflyktsort i vackra Lonevåg! Här erbjuder vi tio exklusiva ställplatser för husbilar eller husvagnar, alla utrustade med el, och ger dig den komfort du förtjänar.

Med Mjøsvågen landhandleri och dess charmiga pub alldeles intill är du aldrig långt ifrån en god måltid eller förfriskning.

Men lägrets stjärnutbud är utan tvekan dess närhet till en fantastisk badplats. Här kan du njuta av soliga dagar på en SUP-bräda, bada eller bara koppla av i vår unika flytande bastu. Och för de som söker lite spänning, varför inte kasta ut fiskespöet och se vad dagen har att erbjuda?

Boenden

I närheten av anläggningen

Mjøsvågen Bobil Camp ligger i hjärtat av imponerande vandringsterräng, som ger dig tillgång till en rad naturupplevelser precis utanför dörren. Regionen har flera markerade leder, perfekta för bergsvandringar, oavsett om du är nybörjare eller en erfaren vandrare. Att utforska detta landskap är en upplevelse du inte vill missa!

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Oavsett om du letar efter avkoppling vid vattnet, äventyr i bergen eller bara en plats att ladda batterierna på, har Mjøsvågen Mobile Camp allt du behöver för en oförglömlig vistelse. Vår vänliga personal finns alltid här för att se till att din vistelse blir så trevlig som möjligt. Men kom ihåg, med ett begränsat antal platser är det en bra idé att boka tidigt för att säkra din plats i paradiset!

Boka din vistelse nu och upplev magin i Mjøsvågen!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12.00

Campingar i närheten