Mestad camping

Teigdalsvegen 555 , 5707 Evanger

Om campingen

Välkommen till Mestad Camping, en lugn och trevlig camping i Teigdalen (5 km från Evanger och 20 km från Voss mot Bergen på E16). Dalen är omgiven av vild och vacker natur. De branta bergssidorna med gamla fjällgårdar sträcker sig 10 km in i landet. Vi arbetar för att ge dig ett av de bästa boendealternativen till det mest förmånliga priset för dig.

Boenden

I närheten av campingen

Det finns flera aktiviteter och attraktioner i närheten av Mestad Camping. För naturälskare finns det fina strövområden i Teigdalen och de omgivande fjällen. Det finns även möjligheter till fiske i åarna och sjöarna i området.

För den kultur- och historieintresserade finns flera gamla gårdar och kyrkor i området som är väl värda ett besök. Evanger har också en intressant historia som en viktig handelsplats längs den gamla Kongeveien.

För de mer äventyrliga finns det möjligheter till forsränning och andra vattensporter i Voss, som ligger bara en kort bilresa bort. Det finns också ett antal skidorter i närheten som erbjuder bra skidåkning på vintern.

På själva campingen finns möjlighet till grillning och brasa samt en lekplats för barnen. Vi erbjuder även enkel matservering och möjligheter att hyra utrustning för utomhusaktiviteter.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Välkommen!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

12:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten