Mejeriet Ställplatser

Vänge Nickarve 404, 622 36 Romakloster

Om campingen

Mejeriet Ställplatser i Gotland är en charmig och unik plats som erbjuder en underbar möjlighet för husbils- och husvagnsägare att njuta av en avslappnad semester på denna vackra ö i Östersjön. Beläget i en renoverad gammal mejeribyggnad i utkanten av den pittoreska staden Visby, är Mejeriet Ställplatser en perfekt bas för att utforska Gotlands rika kulturarv och natursköna platser.

En av de mest framstående egenskaperna hos Mejeriet Ställplatser är dess unika atmosfär. Den gamla mejeribyggnaden är kärleksfullt restaurerad och bevarar sin historiska karaktär, samtidigt som den erbjuder moderna bekvämligheter för husbils- och husvagnsresenärer. Platsen är omgiven av grönska och erbjuder en lugn och avkopplande miljö där gästerna kan koppla av och njuta av den gotländska naturen.

Ställplatserna själva är rymliga och välutrustade, med elanslutning och möjlighet till vattenfyllning och tömning. Det finns även möjlighet att ansluta till Wi-Fi och få tillgång till moderna toalett- och duschfaciliteter. Dessutom erbjuder Mejeriet Ställplatser en uppsjö av bekvämligheter för gästerna att njuta av, såsom en gemensam grillplats och en lekplats för barnen.

Boenden

I närheten av campingen

Det som verkligen gör Mejeriet Ställplatser speciellt är dess närhet till Visby, en av de mest välbevarade medeltida städerna i norra Europa. Det är cirka 2.6 mil från Mejeriet Ställplatser till Visbys kullerstensgator och ringmur, där gästerna kan upptäcka fascinerande historiska platser som Visby domkyrka, Almedalen och Gotlands Museum.

För naturälskare finns det också många vackra platser att utforska i närheten av Mejeriet Ställplatser. Gotland är känd för sina vackra stränder, som Sudersand, Ljugarn och Tofta, där besökarna kan njuta av sol och bad. Det finns också många natursköna vandrings- och cykelleder i området, inklusive Fågelvägen, som är en populär fågelskådningsrutt längs Gotlands östkust.

Mejeriet Ställplatser är också ett utmärkt utgångsläge för att utforska resten av Gotland, inklusive dess många sevärdheter och attraktioner. Gästerna kan besöka Fårö, den vackra grannön med sina dramatiska klippor och stränder, eller utforska Gotlands underjordiska värld i Lummelundagrottan. Det finns också många kyrkor, fornborgar, raukar och andra kulturella och historiska sevärdheter att utforska runt om på ön.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Mejeriet Ställplatser är öppet från maj till september. Varmt välkomna!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten