Malungs Camping

Bullsjövägen 1, 782 35 MALUNG

Beskrivning

I mitten av Dalarna, vid Västerdalälven och Bullsjöns strand hittar ni idylliska Malungs Camping. Här finns det över 170 campingtomter varav 110 med el, stora grönområden där ni kan sätta upp tältet och 24 campingstugor i olika standard och teman beroende på vad ni är ute efter.

I anslutning till dessa finns två fräscha servicebyggnader med alla typer av bekvämligheter som kan tänkas behöva för en behaglig vistelse.

Oavsett vilken boendeform ni väljer finns alltid den storslagna naturen precis utanför dörren men där ni även har närhet till till restauranger, shopping och framförallt mängder av aktiviteter.

Boenden

I närheten av anläggningen

Malungs camping är en året om anläggning som bjuder på mängder av aktiviteter och sevärdheter beroende på när under året som du besöker campingen. Under sommaren finner ni en fin sandstrand som passar hela familjen med aktiviteter som minigolf och fiske, kan du slå ban-rekordet? Eller varför inte hyra kanot?

Föredrar ni hellre att bada i den tempererade poolen kan ni göra det och för dom allra minsta finns det ett knattebad. På campingen hittar ni också en lekplats för barnen.

För den sportige resenären finns det guidade vandringsturer och olika cykelleder. Längs med campingen ligger även härliga motionsspår om ni hellre vill snöra på er löparskorna.

anläggningen ligger geografiskt sett väldigt bra till med gångavstånd till centrum där ni hittar ett fint utbud av mat, nöje och shopping.

En av årets största händelser i området är dansbandsveckan som lockar uppemot hundratusentals människor från hela världen som kommer hit för att njuta av musiken, dansen och den härliga stämningen. Under sju kvällar, med sex pulserande dansbanor och mängder med dansband är detta en av Sveriges absolut mest magiska festivaler. Festivalen är alltid vecka 29 och campingen växer med flera tusen platser under dessa dagar. Missa för allt i världen inte detta, minne för livet!

Besöker ni campingen vintertid finns det fantastiska möjligheter att hoppa på både längdskidorna och snöskotrarna precis vid dörren. Här finns det det leder till Byråsen och andra spännande platser som Sportfältet i Malung eller större längdskidspår norrut, som exempelvis Kläppen. Ledkartor finns att köpa i receptionen.

Oavsett vad ni är ute efter hittar ni det här. Kom in i receptionen så hjälper dom er mer än gärna att planera in ett gäng aktiviteter under eran vistelse. Anläggningen är en del av Malung-Sälen Turism/Visit Malung-Sälen och är en så kallad InfoPoint, vilket innebär att vi har god lokalkännedom. Här kan du få tips om evenemang, sevärdheter,utflyktsmål, logi, mat- och fikaställen.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Malungs Camping har öppet året om. Har ni frågor utöver informationen som finns kring boende, bokning eller liknande hänvisar vi receptionen. Är receptionen stängd kan ni alltid ringa vårt journumret som ni finner på receptionsdörren.

Notera att ankomst och avresa på helger är fullt möjligt oavsett öppettider. Nyckelutlämning och inlämning sker då via nyckelskåp.

Anläggningen är anpassat för rörelsehindrade. Som gäst har ni tillgång till Wifi / Trådlöst internet. Husdjur tillåts endast i vissa rum. Avgiftsfri parkering erbjuds på plats.

Varmt välkommen till denna fantastiska pärla!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

31/12-31/12

Check-in:

Ej angivet

Check-ut:

Ej angivet

Campingar i närheten