Lundecamp

Rondevegen 770, 2632 Venabygd

Beskrivning

Lundecamp, idylliskt beläget på Venabygdsfjellet mellan Gudbrandsdalen och Østerdalen, är en riktig pärla för natur- och friluftsentusiaster. Detta område, känt som "Entrén till Rondane från söder", erbjuder en unik campingupplevelse med imponerande naturskönhet. På Lundecamp hittar du fasta platser för husvagnar och tälttält samt drop-in-platser för husbilar och husvagnar.

Bara 50 meter bort finns en gemensam anläggning med dusch och WC, vilket garanterar komfort under hela vistelsen. Ström till vagnen kan hyras direkt på campingen vilket gör det enkelt för dig som gäst. Oavsett om du vill ha en fast plats eller en drop-in-lösning erbjuder Lundecamp flexibilitet och tillgänglighet för alla typer av campare.

Boenden

I närheten av anläggningen

Lundecamp är en perfekt utgångspunkt för att utforska det underbara friluftslivet i regionen. Vintertid finns tillgång till välpreparerade längdskidspår i den omväxlande och spännande fjällterrängen. På sommaren kan du vandra längs idylliska sadelvägar eller utforska milsvida väl markerade vandringsleder som leder in i de höga bergen och Rondane nationalpark. Detta är ett eldorado för dig som älskar långa promenader eller vill uppleva Norges majestätiska fjällvärld.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

För att säkerställa en problemfri och trevlig vistelse på Lundecamp finns det några saker som är bra att veta. Campingen ligger alldeles intill en Kiwibutik och Lundekroa som ger enkel tillgång till både matvaror och matställen.

Campingen är öppen för både fasta ställplatser och drop-in och det finns alltid plats. För att få ut så mycket som möjligt av din vistelse rekommenderas att kontakta campingen i förväg för att diskutera erbjudandet om en permanent plats. Att boka din plats online och i god tid före ankomst rekommenderas också för att säkerställa att du får bästa möjliga upplevelse på Lundecamp.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

09:00

Check-ut:

15:00

Campingar i närheten