Longs By Ställplats

Long Stommen 7, 534 95 Vara

Om campingen

Longs By Ställplats i Vara är en idyllisk plats som erbjuder en bekväm och naturnära upplevelse för husbils- och husvagnsägare som besöker Västergötland. Beläget i den pittoreska byn Longs By, omgivet av grönskande landskap och lugnande sjöar, är detta en perfekt plats för avkoppling och rekreation.

Longs By Ställplats är väl utrustad med moderna faciliteter för att göra gästernas vistelse bekväm och bekväm. Ställplatserna är rymliga och har elanslutning samt möjlighet till vattenfyllning och tömning. Det finns också tillgång till toalett- och duschfaciliteter, samt möjlighet att ansluta till Wi-Fi för att hålla sig uppkopplad.

Boenden

I närheten av campingen

En av de stora fördelarna med att bo på Longs By Ställplats är den fantastiska naturen runt omkring. Gästerna kan njuta av promenader eller cykelturer i det omgivande landskapet, upptäcka de närliggande sjöarna och få möjlighet att fiska eller paddla kanot. Det finns också flera naturreservat i närheten, som exempelvis Kållandsö med sina vackra klippor och stränder.

För den som är intresserad av kultur och historia finns det också mycket att utforska i området runt Longs By Ställplats. Vara är känt för sin gamla stadskärna med charmiga trähus och välbevarade byggnader från 1800-talet. Här kan gästerna besöka Vara Hembygdsgård, ett friluftsmuseum som ger en inblick i hur livet var i Västergötland förr i tiden. Det finns också flera kyrkor och andra historiska platser att utforska i området.

För de som är intresserade av shopping och restaurangbesök ligger Vara stad bara en kort bilresa från Longs By Ställplats. Här finns ett brett utbud av butiker, restauranger och kaféer att utforska, samt möjlighet att delta i olika evenemang och aktiviteter som anordnas i staden.

Longs By Ställplats är också en utmärkt bas för att utforska andra delar av Västergötland. Gästerna kan besöka platser som exempelvis Kinnekulle, en av Sveriges mest kända bergsplatåer, eller Läckö Slott, en vacker renässansborg vid Vänerns strand. Det finns också flera vandringsleder, cykelleder och andra natursköna platser att utforska i området.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Sammanfattningsvis är Longs By Ställplats i Vara en fridfull och naturskön plats som erbjuder bekväma faciliteter för husbils- och husvagnsresenärer. Med sin närhet till natur, kultur och andra sevärdheter i området är detta en perfekt plats att koppla av och utforska den vackra regionen.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14:00

Check-ut:

11:00

Campingar i närheten