Lofsdalen Camping

Lofsdalsvägen 37, 840 85 LOFSDALEN

Om campingen

Lofsdalen Camping ligger centralt i den idylliska byn Lofsdalen precis intill den härliga sjön Lofssjön. Här bor du med Härjedalen precis vid dina fötter. Från campingen är det lika långt till både Vemdalen och Sveg som det är till vårt kära grannland Norge.

Lofsdalen Camping har 74 campingtomter med el och mängder med härliga områden där ni kan sätta upp ett tält. Hit kommer man för den fantastiska naturen och lugnet som är svårt att hitta någon annanstans.

Servicehuset ligger mitt i campingen och har tillgång till både dusch, bastu, wc, kök, tvättmöjligheter och torkrum. Alla utrymmen är djur- och rökfria. Internet finns gratis på receptionen och på Café gamla skolan.

Boenden

I närheten av campingen

Här finns det alltid något och göra oavsett årstid. Besöker ni campingen sommartid är det vandring, cykling och vilda djur som lockar alla turister.

Är ni här under vintern ligger fokus på pisterna, längdspåren och skoteråkning. Just skidor är väldigt populärt i hela fjällområdet och varje år besöker tusentals människor denna del av fjällvärlden på skidsemester. Skogs-vandringarna är otroligt mäktiga även vintertid. Fisket och den magiska naturen finns här året runt.

Området kring Lofsdalen är ett utav Sveriges björntätaste områden och brunbjörnen anses av många vara områdets karaktärsart. Förutom björnar lever älgar, lodjur, renar och flera häftiga fågelarter. Vill ni grilla på kvällen och samla efter alla nya intryck kan ni göra det. Både grillar och lägereldar är tillåtna på området.

Campingen ligger centralt i Lofsdalen med mindre än två minuter till knappt 2 minuters gång till livsmedelsbutik, butiker och turistbyrån som kan hjälpa er om smultronställen och aktiviteter i området.

Café gamla skolan som ligger på campingen har ett fin meny med allt ifrån lokala delikatesser, hamburgertallrikar, kall och varma drycker, smoothies och mängder med sötsaker, missa inte detta! Det finns även en liten servicebutik om förnödenheter behöver införskaffas.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Lofsdalen Camping är en året om camping med fullservice från början av juni till mitten av augusti. Varav receptionen är öppen mellan 10:00 - 19:00 under denna period. Campingen är är anpassad för rörelsehindrade. Tillgång till wifi finns på området. In- och utcheckning sker via receptionen. Anländer ni efter öppettid så meddelar personalen vart nyckel och info finns att tillgå.

Varmt välkomna till Lofsdalen Camping!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten