Lofoten Feriesenter

Leirskoleveien, 8300 Svolvær

Beskrivning

Välkommen till Lofoten semestercenter - din ultimata reträtt i hjärtat av Lofoten! Oavsett om du kommer med husbil, husvagn eller tält så har vi skräddarsydda ställplatser som får ditt hjärta att sjunga. Vår nyrenoverade campingplats erbjuder den perfekta blandningen av komfort och natur, och vi kan inte vänta med att dela den med dig.

Med upp till 16 rymliga platser tillgängliga kommer du aldrig att känna dig trång eller trång här på Lofoten semestercenter. Och det bästa av allt? Alla platser har eluttag, så att du kan njuta av moderna bekvämligheter mitt i den underbara naturen.

Vi vet att hygien är viktigt när du är på semester, så vi har en separat sanitetsavdelning med dusch, WC och badrum till ditt förfogande. Vår tvättmaskin i huvudbyggnaden ger dig möjlighet att fräscha upp dina kläder efter en dags sightseeing. Och när det kurrar i magen kan du besöka vår kiosk under högsäsong, där du hittar ett enkelt men gott utbud.

För den äventyrslystna har vi fina tältplatser vid Sommertjønna och bakom huvudbyggnaden, så att du verkligen kan komma nära naturen. Och vi har inte glömt de som vill testa något nytt – hos oss kan du ta del av roliga aktiviteter som yxkastning, paintball och dragkamp. Det kommer aldrig bli en tråkig stund här på Lofoten semestercenter!

Boenden

I närheten av anläggningen

Lofoten semestercenter ligger mitt i hjärtat av Lofoten, vilket gör oss till en idealisk utgångspunkt för att utforska denna underbara skärgård. Ta en kort bilresa till de vackra stränderna i Unstad och Haukland, perfekt för surfing och avkoppling. Utforska de närliggande bergen och upplev den majestätiska naturen med vandrings- och cykelturer. Och glöm inte att utforska de charmiga fiskebyarna i omedelbar närhet - här kan du smaka på läckra lokala delikatesser och uppleva den riktiga Lofotenkulturen.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Se fram emot att uppleva Lofoten när den är som bäst på Lofoten semesterort!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12.00

Campingar i närheten