Linneryds Camping

Nabben, 360 24 Linneryd

Beskrivning

Denna mysiga camping, som inramas av vackra träd och buskar, ligger ute på en udde i Linnerydssjön. Här finner ni lugnet i naturen. Det är inte för intet som Linneryds Camping har så mycket återkommande besökare varje år.

Campingen har 50 campingtomter varav 38 med el. De lämpar sig perfekt för dig som kommer med husbilen, husvagnen eller har med dig tält. Samtliga av campingtomterna har grästomt.

Det finns 3 stugor med plats för 4 personer. Samtliga av stugorna är utrustade med kyl, elplatta, köksredskap, servis och kastruller. Är ni större sällskap kan ni boka stugorna Loftet och Torpet med plats för 6 respektive 7 personer. Dessa större stugor har samma utrustning som dom andra stugorna, men har också varmt och kallt vatten och en härlig veranda där ni kan sitta och blicka ut över campingen.

Sänglinne och handdukar ingår ej utan det måste du ta med själv.

Servicehuset är välskött och städas dagligen. I servicehuset finns det 3 separata dam- och herrduschar, toaletter, handikapptoalett med dusch och skötrum. Det finns också 2 kök där ni hittar både ugn, mikrovågsugn, tvättmaskin, torktumlare och ett strykjärn.

Visa mer

Boenden

I närheten av anläggningen

På Linneryds Camping finns det flera mysiga platser att bada på. Vattnet är rent och blir snabbt varmt under sommaren. Har ni barn med er, är badplatsen med bryggan den bästa med sitt långgrunda vatten. Vill ni dyka i finns det en plats längst ut på udden med en underbar utsikt över sjön. Fiskevattnet är bra och receptionen säljer fiskekort för alla närliggande sjöarna. Vill ni ta er ut på sjön kan ni hyra roddbåtar, motorbåtar och kanoter. Flytvästar medföljer. NI kan också utforska grannskapet på cykel som finns att hyra. I receptionen hittar ni kartor över området och personalen hjälper gärna till med tips på sevärdheter.

Kaffestugan på campingen serverar allt från våfflor, nybakade bullar, pizza, sallader, soppor, kaffe, läsk, glass och annat gott. Det finns också ett litet utbud av basvaror om ni behöver komplettera något. Varje morgon under sommaren finns det nybakade frallor och wienerbröd att köpa. Gatuköket på campingen serverar smaskiga hamburgare, korvar och andra svenska klassiker.

Vill ni bada bastu bokas den i receptionen. Den ligger precis vid sjön och är vedeldad.

Utvandrarleden som ligger vid campingen inbjuder till fantastisk vandring med magiska naturupplevelser och du väljer själv vilken av alla etapper som du vill vandra.

Övriga sevärdheter i området är Korrö Hantverksby, Hargstenen, sockenstugan och Linneryds kyrka. Personalen på campingen är kunniga och kommer gärna med tips om vad ni kan göra i närområdet. Önskar ni lite mer puls ligger närmaste stad inte långt bort. Växjö har mängder med restauranger, barer, caféer och butiker för shopping.

Ungefär en timmes bilresa bort ligger Öland, Kalmar, Karlskrona och Karlshamn och många andra utflyktsmål.

Visa mer

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Linneryds Camping har öppet från april till oktober varje år.

Anläggningen är anpassad för rörelsehindrade. Wifi finns på anläggningen.

Har ni husdjur är dem varmt välkomna.

Öppettiderna för receptionen varierar under högsäsong men personal finns alltid på plats i området.

Vi önskar er varmt välkomna till Linneryds Camping!

Visa mer

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

15/06-15/08

Check-in:

12:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten