Lentiira Holiday Village

Petäjäniementie 111, 88930 Lentiira,

Beskrivning

Lentiiran Lomakylä erbjuder traditionellt stugboende och programservice året runt. Förutom stugor för uthyrning har semesterbyn en rökbastu på stranden som gästerna älskar. För avkoppling är fiske, vandring och vintervandring populära aktiviteter.

Lentiira ligger nära Kajanalands östra gräns, 45 km norr om Kuhmo.

Boenden

I närheten av anläggningen

Tiira Holiday Village är den bästa campingen för naturälskare som uppskattar lugn och ro. Campingplatserna för tält, husvagnar och husbilar ligger på ett gräsbevuxet område, omgivet av träd i ett lantligt landskap. Campingen har en egen badbrygga och en rymlig stuga där du kan göra en god kopp kaffe.

Det finns ett litet kök, toaletter och duschar i servicebyggnaden. Det finns också en soptunna där du kan sortera bio, kartong, glas, metall och plast. Det finns en liten kiosk i stugbyens reception och en lekplats för barn framför huvudbyggnaden.

Här finns toaletter och duschar, köksbyggnad och diskmöjligheter, dricksvattenställen, hytt- och lägereldsplats, avlopp för gråvatten, rådgivningspunkt, postbox, badplats och brygga, lekplats för barn och fina skogsstigar.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Sedan 2018 har Petri Heikkinen ansvarat för semesterbyn.

Välkommen till Lentiira Holiday Village

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten