Larstomta vandrarhem & ställplats

Harvägen 1, Gunnarskog 670 35

Beskrivning

Välkommen till Larstomta Vandrarhem & Ställplats i den vackra byn Gunnarskog. Här väntar en oförglömlig vistelse i naturskön miljö. Vår anläggning erbjuder bekväma boenden för alla som söker lugn och avkoppling. Med tillgång till toalett, dusch, vatten och latrintömning kan du luta dig tillbaka och njuta av ditt besök i full komfort.

Hos oss är ditt fyrbenta sällskap också varmt välkommet, så du kan dela denna upplevelse med din trogna vän. Vår plats är en oas för naturelskare med omgivande vandringsleder, fiskeplatser och badmöjligheter inom räckhåll. Här kan du verkligen uppleva det bästa av Gunnarskogs naturskönhet.

För övernattning erbjuder vi en perfekt balans mellan bekvämlighet och närhet till naturen. Vårt vandrarhem är det ideala valet för dem som vill utforska denna underbara del av Värmland. Boka din vistelse nu och upptäck en av Sveriges bäst bevarade hemligheter.

Boenden

I närheten av anläggningen

Omgivningen runt Larstomta Vandrarhem & Ställplats är en skattkista för äventyrsentusiaster. Du kommer att hitta fantastiska vandringsleder som tar dig genom frodiga skogar och till pittoreska sjöar. Fiskeälskare kan kasta sitt spö i de många sjöarna i närheten och njuta av stunden. Badmöjligheter finns också till hands för dem som vill svalka sig i det klara vattnet. Du kommer snabbt inse att detta är platsen där naturen tar över och stressen smälter bort.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

För att bevara en fräsch och rökfri miljö, påminner vi våra gäster om att rökning inte är tillåtet varken i rummen eller i övriga lokaler på Larstomta Vandrarhem. Överträdelser av detta regelverk kan resultera i en avgift på 5 000 kr som debiteras av Gunnarskogs Bygdelag.

Parkering för vandrarhemsgäster är enkelt arrangerad på den avsedda P-platsen vid det stora röda magasinet. Tack för att du respekterar detta för att hålla vår anläggning trivsam för alla. Vi ser fram emot att välkomna dig till Larstomta Vandrarhem & Ställplats för en minnesvärd och fridfull vistelse i Gunnarskog.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten