Lapland Guides

Ringvägen 3, 924 32 Sorsele

Om campingen

Välkomna till Lapland Guides där vi tillhandahåller utomhusaktiviteter och logi som är nära naturen. Det inkluderar att klättra på bergstoppar, vandra, åka skidor, cykla med breda däck, uppleva lyxig camping och andra spännande äventyr. Min bas är i Sorsele och Ammarnäs, men jag erbjuder också mina aktiviteter i hela Lappland.

På sommaren kan ni slappna av till ljudet av vågorna som kluckar mot stranden och njut av midnattssolen som lyser upp horisonten bakom de låga fjällen. Utforska de omgivande områdena genom att antingen paddla kajak, cykla på feta däck eller stå upp på en paddleboard. Om du är intresserad av fiske kan du prova att fånga en ädelfisk direkt från flotten eller längre nedströms i forsen.

På vintern kan ni unna er lite avkoppling med ljudet av en brusande fors och upplev det magiska midvinterljuset som lyser upp horisonten bakom en sprakande brasa. Smaka på kaffet som kokas över öppen eld, det har aldrig varit godare. När tårna börjar kännas kalla är det dags att ta av sig skorna och söka skydd i den mysiga tältkåtan. Där kan ni sitta i bekväma möbler och dela historier med varandra vid en värmande kamin.

Boenden

I närheten av campingen

Lapland Guides erbjuder upplevelser och guidade turer i det vackra Lappland i norra Sverige. I närheten av deras verksamhet finns möjligheter till skidåkning, snöskovandring, norrskensturer, hundspann och mycket mer. Det finns också flera vackra nationalparker och naturreservat att besöka, där man kan uppleva den orörda naturen och se vilda djur som renar, älgar och björnar. För den som vill uppleva samisk kultur och historia finns möjligheter till besök hos samiska familjer och läger, samt att lära sig om samiska traditioner och hantverk.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Öppettider.

Vintertid från november till april.

Sommartid från juni till oktober.

Välkomna!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

13.00

Check-ut:

11.00

Campingar i närheten