Långsjön Kaffestuga

Långsjön Rastplats RV 50, 781 99 Idkerberget

Beskrivning

Välkommen till Långsjön Kaffestuga, din fristad vid hjärtat av Dalarna, Sverige. Belägen vid den klara sjön och omgiven av frodig skog, erbjuder vår camping en unik möjlighet att koppla av och njuta av naturens skönhet.

Med sin idylliska placering vid sjön inbjuder Långsjön Kaffestuga till vattenaktiviteter av alla slag. Ta en rofylld kanottur, kasta ut fiskelinan eller njut av en uppfriskande simtur. För de som föredrar att utforska landskapet, finns det vandringsleder som tar dig genom skogar och över glittrande bäckar.

Boenden

I närheten av anläggningen

Långsjön Kaffestuga är också en utmärkt bas för att utforska det omgivande området. Besök de pittoreska byarna i närheten, upptäck lokala marknader eller fördjupa dig i den kulturella rikedomen. Naturelskare kommer att uppskatta närheten till naturreservat och chansen att bevittna det rika djurlivet.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

För att säkra din bästa upplevelse, rekommenderar vi att du bokar din vistelse på Långsjön Kaffestuga så snart som möjligt. Våra populära boendealternativ fylls snabbt upp, särskilt under högsäsong. Vi erbjuder moderna sanitära faciliteter och trådlöst internet för din bekvämlighet. Glöm inte att ta med egna sängkläder och handdukar. Vi ser fram emot att välkomna dig till en minnesvärd vistelse på Långsjön Kaffestuga!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten