Långforsen Glamping & Lapland Experience

Långforsen 1, 952 96 Läpptrask

Beskrivning

Långforsen Glamping & Lapland Experience är en unik och inspirerande plats belägen i det pittoreska Lappträsk i norrbotten. Denna anläggning erbjuder en perfekt blandning av bekvämligheter och naturskönhet för en minnesvärd semester. Här kan du njuta av lyxiga glampingtält, komplett med bekväma sängar och fräscha faciliteter som dusch, WC och tillgång till färskvatten. Anläggningen är djurvänlig och erbjuder parkering samt en reception för enkel incheckning.

Förutom boendet får du tillgång till en rad faciliteter för att förhöja din vistelse. Här finns en grillplats, en matplats och ett fullt utrustat kök för att laga egna måltider. Dessutom serveras en härlig frukost varje morgon. På området finns även en strand med möjlighet till bad, en restaurang med fulla rättigheter, en bastu, ett spa och en bar för att du ska kunna koppla av och njuta av din semester till fullo.

Visa mer

Boenden

I närheten av anläggningen

I närområdet finns en mängd aktiviteter som passar alla intressen. Utforska vackra vandringsleder, pröva lyckan med sportfiske eller ta en avkopplande promenad längs vattnet. Den natursköna stranden erbjuder möjlighet till bad och avkoppling i solen, medan den närbelägna motionsslingan är perfekt för en uppfriskande löprunda.

Visa mer

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Långforsen Glamping & Lapland Experience är en tillgänglig anläggning, vilket innebär att det finns faciliteter för personer med funktionsvariationer. Tänk på att boka i god tid, då denna fantastiska upplevelse är populär och efterfrågan kan vara stor under högsäsong.

Visa mer

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten