Kumlinge Stugor

Kumlingevägen, 22820 Kumlinge

Beskrivning

Kumlinge är enligt oss Ålands både vackraste och läckraste ö beläget mitt ute på det vackra Östersjön. Här hittar du lugn och rå samt Åländsk anda som ingen annanstans.

I servichuset hittar ni allt ni behöver för en bekväm och smidig upplevelse. Här ginns toaletter, duschar, handikapp WC, bastu, skötrum, diskmöjligheter, tvättmaskin samt torktumlare.

Kumlinge Stugor är beläget endast ett par fotsteg från Kumlinge Marina där man enkelt kan spendera flertalet timmar med att bara sitta och ta in tillvaron.

På våran restaurang Kastören serverar vi utsökt mat gjorda med så lokala råvaror som bara mänskligt möjligt. restaurangen har 25 sittplatser inomhus samt 25 utomhus. Vi har A-rättigheter så du kan avnjuta en god öl, vin eller drink i samband med den konstverk till maträtt du har på tallriken. Som den lilla extra kryddan på potatismoset så har restaurangen även sjöutsikt.

Visa mer

Boenden

I närheten av anläggningen

Om det är något Åland är känt för så är det skärgårdsmiljön med alla dess skärgårdsklippor.

Här finns det även stigar att utforska och varför inte ett besök på t.ex. Kumlinge Kyrka? Vi har även cykeluthyrning så ni snabbt och enkelt kan ta er fram.

Visa mer

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Välkomna till Åland, Kumlinge och Kumlinge Stugor!

Kom hit och njut av livet kära folk.

Visa mer

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten