Koljonvirran Kartano

Ylemmäisentie 6, 74150 Iisalmi

Om campingen

Koljonvirra Kartano är en unik och fascinerande campingplats i Iisalmi som erbjuder en utmärkt miljö för både aktiv semester och avkoppling. Campingen erbjuder ett brett utbud av tjänster, bland annat uthyrning av båtar, kanoter och cyklar, minigolf, fiskemöjligheter och en volleybollplan. Barnen kommer att njuta av de barnaktiviteter som anordnas i området, och på vintern kan du njuta av skidåkning.

Koljonvirra herrgård är hinderfri och husdjursvänlig, så hela familjen kan njuta av sin semester tillsammans. Området erbjuder även konferensmöjligheter för företag, vilket gör det idealiskt för affärsresenärer.

Campingen erbjuder även parkering, sophämtning och latrintvätt. Det finns en kiosk, en bar och ett café som serverar snacks och förfriskningar. På kvällen finns underhållning och en restaurang med full alkohollicens. Stranden och badplatsen ligger i närheten, så du kan njuta av solen och ett dopp i sjön.

Förutom boende finns det på platsen bastu, duschar, färskvatten, grillplats, matställen och toaletter. På morgnarna kan du vakna upp till en välsmakande frukost som serveras i restaurangen på plats.

Boenden

I närheten av campingen

I närheten av Koljonvirra herrgård kan du njuta av många friluftsaktiviteter, till exempel vandring och vandring på markerade stigar, eller prova på att jogga på det skogiga motionsspåret. Det finns också fler möjligheter att hyra båtar, en restaurang med fullständiga licenser och andra kaféer och barer där du kan tillbringa kvällen.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Koljonvirra Manor är ett idealiskt val för dem som vill njuta av ett naturnära boende och en mängd olika aktiviteter. Boka din plats i god tid så att du inte går miste om denna fantastiska semesterupplevelse.

Välkommen att njuta och koppla av på Koljonvirra Kartano!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten