Koljonvirran Kartano

Ylemmäisentie 6, 74150 Iisalmi

Beskrivning

Koljonvirra Kartano är en unik och fascinerande campingplats i Idensalmi, som erbjuder en utmärkt miljö för både aktiv semester och avkoppling. Campingen erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive båt-, kanot- och cykeluthyrning, minigolf, fiskemöjligheter och en volleybollplan. Barn kommer att njuta av de barnaktiviteter som anordnas i området, och på vintern kan du njuta av skidåkning.

Koljonvirra herrgård är hinderfri och husdjursvänlig, så hela familjen kan njuta av sin semester tillsammans. Området erbjuder också konferensmöjligheter för företag, vilket gör det idealiskt för affärsresenärer.

Campingen erbjuder också parkering, sophämtning och latrintömning. Det finns en kiosk, bar och café som serverar snacks och förfriskningar. På kvällen finns underhållning och en restaurang med fullständiga rättigheter. Stranden och badplatsen ligger i närheten, så du kan njuta av solen och ett dopp i sjön.

Förutom boende finns bastu, duschar, färskvatten, grillplats, matplats och toaletter. På morgonen kan du vakna upp till en välsmakande frukost som serveras i restaurangen på plats.

Visa mer

Boenden

I närheten av anläggningen

I närheten av Koljonvirra herrgård kan du ägna dig åt många utomhusaktiviteter, som vandring och trekking på markerade leder, eller jogging i det skogsklädda motionsspåret. Det finns också fler möjligheter att hyra båt, en restaurang med fullständiga rättigheter och andra kaféer och barer där du kan tillbringa kvällen.

Visa mer

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Koljonvirra herrgård är ett perfekt val för dig som vill njuta av ett naturnära boende och en mängd olika aktiviteter. Boka din plats tidigt så att du inte går miste om denna fantastiska semesterupplevelse.

Välkommen att njuta och koppla av på Koljonvirra Kartano!

Visa mer

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten