Kilen Feriesenter

Kilenvegen 585, 3840 Seljord

Om campingen

Kilen Camping erbjuder olika boendealternativ som tältplatser, campingplatser och stugor och är ett semesterparadis för hela familjen. Här hittar du något för både ung och gammal! Kilen Camping har ett underbart läge precis nere vid idylliska Flåvatn vid Telemarkskanalen.

På Kilen Camping hittar du en lång, barnvänlig sandstrand på 250 meter, med badtemperaturer som normalt ligger mellan 20-25 grader. I vattnet kan du roa dig med vattenstudsmatta, vattenrutschbanor och badplattformar, vilket gör Kilen Camping till det perfekta valet för en strandsemester! Om du inte är förtjust i djupet kan du dyka rakt ner i djupet från någon av våra 2 bryggor.

Det finns även goda fiskemöjligheter i Flåvatn. För bästa fiskelycka, ta med ditt eget fiskespö och hyr en båt med oss.

Omgivningen erbjuder många fina vandringsmöjligheter och under säsong kan du plocka både svamp och bär i skogen.

Hos oss kan du njuta av fantastisk norsk natur när den är som bäst, sola och ta ett bad när du vill. För maximal spaupplevelse är det möjligt att boka bastun (tar upp till 6 personer). Och det går att boka stuga, båt med motor/åror/flytvästar för 4 personer 1/2 dag (06 - 12) och 1/1 dag (06 - 19). Stuga, bastu och båt kan bokas i förväg på www. nykelamping.no för att säkerställa att den är tillgänglig när du kommer.

Caféet är öppet 12 - 21 mån. - Lördag och 12 - 20 på söndagar under hela juli + vecka 31. Resten av året är caféet endast öppet på helger. I caféet kan du köpa kioskvaror och middag och det finns öl/vinservering. Frukostkorgar kan beställas senast dagen innan i kiosken. Livsmedel rekommenderas att köpas innan du anländer.

I servicehuset finns duschar/toaletter/tvättmaskin samt ett litet kök med spis. Både dusch och tvättmaskin betalas med kort.

På sandstranden hittar du en volleybollplan, och vattenrutschbanor och en studsmatta har satts upp i vattnet! Alldeles intill stranden ligger en av Kilen Campings lekplatser. Här kan du glida och glida, eller leka pirat i piratskeppet som vetter mot vattnet.

Boenden

I närheten av campingen

  • 20 minuter till Lunde
  • 30 minuter till Seljord
  • 40 minuter till Sommerland i Bø
<!-- -->

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Kilen Camping har öppet året runt. Fri toalett, betalning med bankkort för dusch och tvättmaskin. Hundar är välkomna. Wifi finns tillgängligt i området. Välkommen!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

01/07-06/08

Check-in:

13.00 - 21.00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten