Kattisavans Camping

Kattisavan 34, 921 91 Lycksele

Om campingen

Kattisavans Camping ligger vackert belägen 3 mil utanför Lycksele, i anslutning till Umeälven med vatten åt alla håll. Här finns det fantastiska campingtomter för husvagnar, husbilar och härliga grönområden för att sätta upp tältet, Självklart finns platserna både med- och utan el.

Önskar ni hellre att hyra någon av dom mysiga stugor som finns på campingen så är dom utrustade med allt som den lilla familjen kan tänkas behöva.

Servicehuset på campingen har tillgång till både duschar, toaletter och ett kök.

Boenden

I närheten av campingen

Kattisavans Camping är omgiven av fantastisk natur. Här kan ni ta ett dopp i den närliggande sjön som ligger precis i anslutning till campingen. Eller varför inte slappna av i bastun efter en härlig dags utforskande av närområdet. Har ni med er barn finns en lekplats att leka i. Området kring campingen bjuder även på fina vandringsleder och härliga motionsspår.

På Kattisavans Camping kan ni också få hemlagad mat gjorda på lokala råvaror & kärlek. För dig som längtar efter genuin värme och kärlek till mat så finns den garanterat här. På menyn står husmanskost, kött, fisk & grönsaker från lokala företag och dom röker tom fisk & kött i deras egna rök. Vill ni hellre prova på den fantastiska pizzan finns det för både servering och avhämtning.

På campingen hittar ni även en servicebutik med alla basvaror som ni kan tänkas behöva. Butiken har mängder med färskvaror, godis, glass, drycker, snacks, tidningar och är även ombud för apoteket. Lycksele ligger 27 km bort.

Den närmaste flygplatsen ligger också den i Lycksele, 31 km från campingen.

Campingen har även möjlighet att erbjuda konferenser i unik miljö i dom fina kåtorna som finns på området. Här har ni tillgång till whiteboard, datakanon och blädderblock.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Kattisavans Camping är öppet året om. Anläggningen är anpassat för rörelsehindrade. Era husdjur är självklart välkomna hit. Campingen har möjlighet att hantera ert avfall här. Wifi finns tillgängligt för samtliga gäster.

Vi önskar er välkomna till oss på Kattisavans Camping!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten