Käringsunds Camping

Käringsundsvägen 147, 22270 Eckerö

Beskrivning

Käringsunds Camping är ett camping paradis i ordets rätta bemärkelse. Skärgårdsnatur, friska havsvindar och blå himmel är det vi har att erbjuda våra besökare. Ett besök på Käringsunds Camping ge dig många glada minnen för resten av livet. Våran camping har anor tillbaka till 1960 - talet och är familjeägt.

Boenden

I närheten av anläggningen

Vårat lilla campingparadis ligger i direkt anslutning till havet och den sagolika skärgården på Eckerö, västra Åland. Campingen erbjuder stora utrymmen för lekar och spel som vuxna som barn kan ta del av. Vi har 2 st väldigt fräscha servicehus utrustade med toaletter, dusch, kök, tvättmaskin samt torktumlare.

Utanför campingen finns det massvis med leder att gå till fots eller cykla. Ta med fiskespöt och prova fiskelyckan! Här är det mysigt att fiska från klipporna eller varför inte från en roddbåt?

Precis runt hörnet hittar du flertalet fina sandstränder för skärgårdsbad. Du hittar även flertalet sevärdheter som t.ex. Ålands jakt & fiske museum, Käringsunds fyr samt Eckerö kyrka. Det finns massor att se och uppleva! Vi ger er gärna fler tips om roliga aktiviteter och sevärdheter för alla åldrar och intressen.

Vi har flera restauranger i vår närhet och vi hjälper er gärna att hitta dit.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Eckerö linjens färjehamn ligger cirka 3 km från campingen

Välkomna till Käringsunds Camping kära besökare! Vi ses vid badbryggan.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

01/08-13/08

Check-in:

16;00

Check-ut:

15:00

Campingar i närheten