Kalmar Camping

Rafshagsudden, 395 98 Kalmar

Beskrivning

Kalmar camping Rafshagsudden är den natursköna familjecampingen belägen strax utanför Kalmar. På Kalmar camping finner du allt för en härlig och avkopplande semesterupplevelse.

Här har man tillgång till en 360 graders havsutsikt tillsammans med en otroligt vackert varierande natur och miljö. Lugnet och den friska luften är något som som Kalmar camping är berömt för. Denna superkombination ger dig den totala avslappning som man behöver under semestern för att samla ny energi till resten av året. Runt Kalmar camping kan man ta långa promenader i det fina naturreservatet eller varför inte ta en spontan fisketur både från land och från båt. Vill man minska på aktiviteten så har Kalmar camping alla möjligheter till både sol och bad.

På Kalmar camping finner du massvis med aktiviteter för både stora som små. Vad sägs som paddla kajak, hyra en båt, stand up paddle, spela boule, strandtennis eller volleyboll? Allt detta och mycket mer finner du hos Kalmar camping.

Kalmar camping bjuder även på fina promenadstråk runt hela området och Rafshagsudden. Med lite tur på sin sida kan man även se en del vilda djur. Vattnet runt Kalmar camping är också välkänt för sitt fiske så tveka inte på att ta med dig eller hyra ett fiskespö och testa fiskelyckan!

Under en vistelse på Kalmar camping så kan man förvänta sig en hel del evenemang. Under högsäsongen finner man ledarledda barnaktiviteter, Badplatser med två bryggor. TV rum för barnen, Hoppborgar och även ett piratskepp!

Boenden

I närheten av anläggningen

I närområdet till Kalmar camping så finns ett brett urval av utflyktsmål och sevärdheter.

Varje år i Kalmar stad så anordnas “Stadsfesten” en härlig och festlig tillställning som höjer stämningen i staden till helt nya höjder. Här bjuds på sång, dans och diverse uppvisningar. Allt som kan förväntas av en riktigt stadsfest i Kalmar. Kalmar stadsfest anordnas av Destination Kalmar som i sin tur jobbar med Kalmar kommun. Alla konserter under stadsfesten har normalt sett fri entré dvs det räcker alltså att ta med sig själv, någon man tycker om och sitt bästa humör för att få en riktig toppenkväll!

Ett anrikt och vackert utflyktsmål i närheten av Kalmar camping som man absolut inte får missa är såklart Kalmar slott. Tänk er ett riktigt slott mitt i de centrala delarna av Kalmar. Vid ett besök hos Kalmar slott får man lära sig allt om historian bakom slottet samt ta del av flertalet spännande utställningar.

Inne i Kalmars härliga stadskärna, inta alls långt från Kalmar camping känner man direkt att detta är en plats med mycket historia på sina axlar. Kullerstensgatorna samt the väldigt välbevarade byggnaderna från 1600-talet skapar en otroligt vacker kontrast till alla butiker, krogar, gallerior och andra sevärdheter som staden bjuder på.

Kalmar ligger även endast 15 mil bort från vackra Öland. Ta er en utflykt över dagen eller varför inte stanna en natt eller två för att få ta del av hela öns kulturarv och härliga natur.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Kalmar camping har öppet från slutet av mars till slutet på september. Full service har man från första juni till mitten på augusti. Kommer men under lågsäsong så är det bara att ringa Kalmar camping så hjälper de dig på plats. 

Varmt välkomna till Kalmar camping! 

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

12/06-13/08

Check-in:

15:00

Check-ut:

13:00

Campingar i närheten