Hvalpsund Familie Camping

Overgaden 24, 9640 Farsø, Denmark, 9640 Farsø

Om campingen

Hvalpsund Family Camping har en enastående utsikt över Limfjordens vatten.

Vi har en fantastisk barnvänlig strand som kommer att resultera i många timmar av roliga vattenaktiviteter, snäcksamlande och kräftfiske. Under de mer lugna dagarna ligger Limfjordsvattnet där som en spegel och vattnet blir perfekt för kajakpaddling och paddleboards. Under dagar med mycket vind är Fjorden mer lämplig för t.ex. kite durfing och/eller vindsurfing. Hur som helst kommer du garanterat att ha en fantastisk tid hos oss!

Om du letar efter en renare och mer avslappnad miljö kommer du att hitta dig själv i en av våra pooler. Hvalpsund Familie Camping har 2 pooler, en för barn samt en stor pool med rutschkana för de äldre barnen eller de vuxna. Om simningen inte räcker till hittar du också en stor lekplats där det finns mycket att göra för barnen.

För en lätt middag, några snacks eller en kaffe har vi ett café på campingen. Här kan du njuta av glass, godis och dina dagliga förnödenheter. Om du kommer med tält och vill laga mat själv har vi också servicebyggnader med kök, toaletter och tvättstuga.

Vi ser fram emot att få träffa dig.

Familjen Skov

Boenden

I närheten av campingen

Hvalpsund Familie Camping och dess omgivningar innehåller lite av allt som du behöver för en bra semester. Här finns både avkoppling och roliga aktiviteter runt hörnet från dig. Du hittar till exempel fantastiska cykel- och vandringsleder. Fiskesjön ligger alldeles i närheten och bara ca 1 km från platsen ligger den mysiga småbåtshamnen. Endast 2 kilometer från campingen hittar du också Hvalpsunds golfklubb och Hvalpsunds färjehamn, härifrån kan du hoppa på färjan "Mary" till Sundsøre och njuta av en härlig dag på havet.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Välkommen till Hvalpsund Familie Camping! Vi har öppet året runt!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

13:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten