Hummingen camping

Pumpehusvej 1, 4983 Dannemare

Om campingen

Hummingen är den perfekta campingen som passar de flesta campingfamiljer. Inte för stor och inte för liten men ändå så stor att det finns en vacker vattenpark för fri användning hela sommaren! På Hummingen Camping har vi fräscha faciliteter och en liten butik med nybakat bröd för dig att njuta av under din vistelse

Campingplatserna på Hummingen Camping ligger i mysiga områden där du hittar ström för alla utrymmen samt vindskydd, ett kort avstånd till faciliteter och bra solsken nästan överallt!

Du har fri tillgång till vattenparken samt mooncars för barnen. Det finns också fri tillgång till anläggningsbyggnaderna för både barn och vuxna. På hummingen camping har vi allt du behöver och mer därtill för en härlig semester!

Boenden

I närheten av campingen

Hummingen camping ligger på Danmarks sydkust och mitt i Hummingens bakgård. En båttur till Östersjön är ett måste när du är här, och en resa till Knuthenborg Safaripark är ett fantastiskt äventyr för hela familjen. Vi ligger också mycket nära färjorna som går till Tyskland om din resa går i den riktningen.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vi har öppet mellan april & oktober! Välkommen till Hummingens camping

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

30/06-06/08

Check-in:

13:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten