Humletorp Gård

Humletorp 60, 686 96 Humletorp

Om campingen

Humletorp Gård ligger precis intill sjön Visten i de värmländska skogarna. På vår gård möts du av fantastiska landskap såväl som vilda rådjur och kaniner som strövar över landet.

Vi hyr just nu ut 1 stuga för 4 personer, Vistet, året runt. Under sommarmånaderna finns det möjlighet att sätta upp ett tält eller ta med din husbil till någon av våra 10 campingplatser. Observera att för närvarande är toalett- och duschfaciliteterna reducerade på grund av pågående renoveringar.

När du bor i ett av våra hus har du eget kök och badrum, och på campingen delas detta. Dessutom kan du njuta av promenader vid sjön och om du letar efter en avkopplande kväll, elda gärna upp vår vedeldade bastu intill sjön!

Boenden

I närheten av campingen

Området kring Humletorp Stugby & Camping har mycket att erbjuda oavsett om du åker i riktning mot Sunne eller Karlstad. Fråga oss om du vill ha mer information!

Om du föredrar att stanna och koppla av i naturen kan vi hänvisa dig till att promenera i området, samt dra nytta av de naturliga vikarna i Vistet, bastun och utomhusbadet - båda vedeldade!

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Observera att vi är hundvänliga och väluppfostrade hundar får gå fritt och simma i sjön. Vänligen plocka upp din bajs och se till att din fyrbenta vän är väluppfostrad!

Vi har får och höns och förväntar oss lamm på våren, så tänk på detta när du går med din hund.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

01/06-30/09

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten