Holsljunga Camping & Café

Fridolfs väg 3, 512 64 Holsljunga

Beskrivning

Välkomna till Holsljunga Camping & Café!

Holsljunga Camping & Café är den natursköna campingen belägen vid stranden av Holsjön. Campingen är en lugn och harmonisk naturcamping som ligger intill en 300 m lång sandstrand med både fina badmöjligheter och fint fiskevatten.

På Holsljunga Camping & Café finns det plats för cirka 45 ekipage, det finns också 3 stugor att hyra.

I den fina servicebyggnaden som ligger centralt på Holsljunga Camping & Café finns det allt ni behöver för en trevlig vistelse. Dusch, toaletter, kök med spis och ugn finns samlat under ett och samma tak.

På Holsljunga Camping & Café finns det en fin reception och café där det även hittas grill och boulebana för gästerna att nyttja. Campingen, som ligger belägen intill den vackra Holsjön, erbjuder också gästerna att ta en tur med både båt och kanot som finns att hyra på anläggningen. Holsjön är faktiskt en ganska unik sjö där det finns en del riktigt fina sandstränder, fina små öar samt härliga fiskemöjligheter.

Rent fiskemässigt så kan du förvänta dig både abborre, brax, gös och gädda på kroken. Fiskekort krävs i dessa vatten och detta kan du såklart köpa i receptionen hos Holsljunga camping. Fiskekortet avser hela Holsljunga fiskevårdsområde där både Holsjön och flera andra sjöar är inkluderade.

Vill du hålla igång med träningen på semestern? På Holsljunga Camping & Café hittar vi motionsslingor på 1,8 km respektive 2,8 km som passar perfekt för både den snabba springaren och den strosande promenad njutaren. Längs dessa fina spår hittar vi också lite styrketräningsredskap, bänkar för paus samt mysiga grillplatser för den som behöver ladda på med ny energi.

Vill du ta med Hunden till Holsljunga Camping & Café? då har du kommit helt rätt, här är de fyrbenta vännerna alltid välkomna så länge de hålls i koppel.

Visa mer

Boenden

I närheten av anläggningen

Holsljunga Camping & Café är en så kallad “Info point” vilket betyder att anläggningen agerar som en mini turistbyrå. I receptionen på Holsljunga camping hittar ni flertalet broschyrer om diverse olika utflyktsmål, cykelleder, vandring, fiske, loppisar och mycket mer.

Behöver ni handla? I närområdet finns många olika livsmedelsbutiker. Lifvs (1km), ICA Kvantum (18 km), Monicanders ICA 15 km samt Handlarn (11 km).

Behöver ni handla ännu mer ? Då hittar ni välkända Gekås Ullared bara 38 km söder över mot Falkenberg. Gekås Ullared var en gång en liten butik som var belägen på bottenvåningen i en liten villa i Ullared. Idag är Ullared ett av Sveriges populäraste besöksmål. Sedan starten på 60-talet har det hänt en hel del och nu precis som då kan ni vara säker på att fynda bland tusentals varor alla dagar på året.

Vill ni ta en cykeltur i närområdet så finns cykelvägen “Bakvägen” som går enda från Holsljunga till Svenljunga. I stort sätt hela vägen avnjuts i vacker natur och på en mysig grusväg.

Visa mer

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Campingen har öppet från april till september. Vill ni boka midsommarhelgen behöver ni boka hela helgen, dvs 3 nätter.

Dusch kostar 1 kr/minut (polletter till detta köper ni i receptionen hos Holsljunga Camping & Café) Behöver ni tvätta så kostar detta 45kr/maskin medans tumlaren kostar 35 kr/maskin. 4 personer är tillåtna per plats. Utöver detta tillkommer en kostnad på 30 kr/person/natt.

Visa mer

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

14/06-16/08

Check-in:

Från kl 13:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten