Hjelmeland Hostel & Camping

Vågavegen 28 , 4130 Hjelmelandsvågen

Om campingen

Välkommen till Hjelmeland Hostel & Camping, en fantastisk campingplats belägen i vackra Hjelmelandsvågen i Norge. Detta är den idealiska platsen för dig som letar efter en avkopplande campingupplevelse med husbil, husvagn eller tält. Hjelmeland Vandrarhem & Camping erbjuder ett brett utbud av faciliteter och tjänster för att din vistelse ska bli så trevlig som möjligt.

På campingen hittar du rymliga och välutrustade campingplatser omgivna av natursköna vyer. Oavsett om du föredrar att slå upp ditt tält eller parkera din husvagn, hittar du ett perfekt ställe att ringa hem för några nätter. Det finns även möjlighet till strömanslutning, så att du kan ladda dina enheter och säkerställa en trevlig upplevelse.

Boenden

I närheten av campingen

Hjelmeland Hostel & Camping är idealiskt beläget för att utforska den vackra naturen och sevärdheter i närheten. Du kan vandra eller cykla i det omgivande bergslandskapet och upptäcka imponerande vattenfall och fjordar. Ta en båttur för att utforska de natursköna områdena eller prova fiskelyckan i det klara vattnet. Dessutom hittar du lokala butiker och restauranger i närheten, så att du kan uppleva den lokala kulturen och smaka på de utsökta rätterna.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

För att säkra en plats på Hjelmeland Vandrarhem & Camping rekommenderas att boka så snart som möjligt. Denna campingplats är populär bland resenärer och utrymmena kan vara begränsade, särskilt under högsäsong. Det är också värt att notera att campingen har moderna faciliteter, inklusive toaletter och duschar, för att säkerställa din komfort under din vistelse. Du kan också utnyttja gemensamma utrymmen och aktiviteter som erbjuds på campingen. Gör dig redo för en minnesvärd campingupplevelse genom att boka din vistelse på Hjelmeland Vandrarhem & Camping nu!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

12:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten