Hästnäs logi

Hästnäs 312, 824 78 Bjuråker

Om campingen

Hej och välkomna till Hästnäs logi!

Här bor ni i ett fullt utrustat tält med sängkläder, handdukar och annat som behövs för en riktig glampingupplevelse. Tältet är möblerat med en stabil dubbelsäng i Queen size på 160cm med möjlighet att lägga till 1 eller 2 extra sängar av dimensionerna 90x200cm. Sängarna är gjorda med fluffiga täcken, kuddar och sängkläderna är 100% äkta linne.

Utomhusmöbler som loungestolar, middagsbord med stolar och hängmatta finns också tillgängliga. Frukost ingår och den läckra frukostkorgen sätts samman i samarbete med lokala delikatessbutiken Farmhouse Delsbo och levereras till tältet på morgonen kl 8:30.

Under din vistelse har du tillgång till olika aktivitetsutrustning som cyklar, stå-upp paddelbräda och kanot, flytvästar och hjälmar ingår. Du kommer också att ha en liten roddbåt inklusive grundläggande fiskeutrustning tillgänglig hela din vistelse.

Boenden

I närheten av campingen

De sandiga stränderna på ön Långön ligger bara en 20 minuters båttur bort, eller om du föredrar att stanna på land, bara en 10 minuters promenad från tältet hittar du den vackra stranden som kallas Långsand.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Öppetider mellan april till augusti.

Välkomna!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14.00

Check-ut:

11.00

Campingar i närheten