Gullviks Havsbad

Gullvik 140 , 89292 Domsjö, Sverige

Beskrivning

Välkommen till Gullviks Havsbad & Camping, din perfekta reträtt mitt i den fantastiska Höga Kusten, precis vid Norrlandskustens bästa sandstrand. Här, omgiven av en magnifik natur och vackra vandringsleder, hittar du en familjevänlig camping och stugby som är en källa till inspiration för en minnesvärd vistelse. Vi uppmanar dig att boka din plats online så snart som möjligt och uppleva allt detta och mer.

På Gullviks Havsbad Camping och Stugby kan du välja mellan 200 platser för husvagnar, husbilar och tält samt 40 välutrustade stugor. Vi erbjuder flera servicehus, en praktisk servicebutik och en sommaröppen restaurang med fullständiga rättigheter och underhållning.

För både stora och små finns ett brett utbud av aktiviteter att njuta av på campingen, inklusive äventyrsgolf, havskajaker, en uppvärmd pool, en djurhage, en inhägnad agilitybana, frisbeegolf, beachvolley, grillplatser, en nybyggd padelbana och mycket mer. Den storslagna naturen runt omkring inbjuder till härliga bad, fiske och vandringsturer.

Boenden

I närheten av anläggningen

Gullviks Havsbad & Camping är den perfekta basen för att utforska den spektakulära Höga Kusten och Unescos världsarv. Upptäck nationalparken Skuleskogen med sina många vandringsleder, klättra upp på imponerande Skuleberget, ta båten till den charmiga ön Ulvön eller utforska andra vackra skärgårdssamhällen. Här finns möjligheter för cykling, paddling och mycket mer. Campingen ligger endast 15 km söder om Örnsköldsvik, där du hittar butiker, restauranger, museer och mycket annat.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

  • Gullviks Havsbad & Camping är en familjevänlig destination som erbjuder enastående faciliteter och aktiviteter för alla åldrar.
  • Utforska Höga Kusten och Unescos världsarv genom att delta i spännande utomhusaktiviteter och vandringsturer i närheten.
  • Campingen är bara 15 km söder om Örnsköldsvik, där du kan utforska lokala butiker, restauranger och kulturella sevärdheter.
  • Vi ser fram emot att välkomna dig till en oförglömlig upplevelse på Gullviks Havsbad & Camping. Boka din plats online och börja planera din drömsemester idag!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten