Gullvåg Camping

Soknedalsveien 1061 , 7288 Soknedal

Beskrivning

Välkommen till Gullvåg Camping – en pärla vid floden Igla i natursköna Soknedal, Norge. Vår campingplats är det perfekta resmålet för dig som söker avkoppling och inspiration.

I vår mysiga reception kan du börja dagen med nybakade frallor och en kopp kaffe från 08.00. Du kan också hitta det du behöver i vår lilla kiosk, oavsett om det är småsaker du glömt eller snacks till resan. Men det stannar inte där - under skolloven (20 juni till 20 augusti) kan du njuta av våra hemgjorda italienska pizzor, som är mycket populära bland våra gäster. Ät den här hos oss eller ta med den till din stuga eller husvagnsplats. Och naturligtvis erbjuder vi GRATIS WIFI så att du kan hålla dig uppdaterad och dela dina fantastiska upplevelser med vänner och familj.

Gullvåg Camping ger dig möjlighet att välja bland våra 25 trevliga stugor, alla med sin egen standard. 18 av stugorna har eget badrum, sovrum och vardagsrum och alla är utrustade med grundläggande köksutrustning. Täcken och kuddar finns i stugorna och sängkläder kan hyras av oss eller ta med hem. Vi erbjuder även fantastiska husvagns- och tältplatser nere vid den lugna floden Igla, med 30 eluttag och möjlighet till icke-elektriska tillval.

Vår sanitetsanläggning är välutrustad med separata dam- och herravdelningar, toaletter, duschar och kök med allt du behöver för matlagning. Vi har även ett duschhus med två familjeduschar, och allt detta är tillgängligt för våra gäster utan extra kostnad. För den som vill resa lätt erbjuder vi tvättmaskiner och torktumlare till ett rimligt pris.

Gullvåg Camping är en camping som verkligen sätter välbefinnandet främst, speciellt för barnfamiljer. Här hittar du en stor och riklig lekplats med ett utbud av utrustning, hela sju studsmattor, gratis utlåning av skotrar och bordtennis. Du kan också njuta av vår uppvärmda utomhuspool som är öppen från 20 juni till 20 augusti, samt gratis fiske i ån som är tillgänglig hela säsongen. Vår uteservering serverar läckra pizzor och för de yngre gästerna finns det alltid något roligt att göra här.

Boenden

I närheten av anläggningen

Gullvåg Camping är strategiskt belägen bara 4 km söder om Soknedals centrum och 14 km norr om Berkåks centrum. Detta gör oss till en idealisk utgångspunkt för vackra naturupplevelser. Ta en joggingtur eller cykeltur, så rekommenderar vi gärna flera bra rutter när du besöker receptionen. Utforska de natursköna omgivningarna och upptäck allt det vackra Soknedal har att erbjuda.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

  • Vi erbjuder gratis WIFI för alla gäster.
  • Sängkläder kan hyras av oss, eller så kan du ta med egna.
  • De sanitära faciliteterna inkluderar kök och tvättmaskiner/torktumlare.
  • Vi har eluttag på husvagns- och tältplatserna samt icke-elektriska tillval.
  • Uppvärmd utomhuspool öppen från 20 juni till 20 augusti.
  • Gratis fiskemöjligheter i floden Igla. Du måste ta med egen fiskeutrustning.
  • Receptionen är alltid redo att hjälpa dig med information och rekommendationer för din vistelse.
<!-- -->

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

20/06-20/08

Check-in:

15:00

Check-ut:

11:00

Campingar i närheten