Gudvangen Camping

Nærøydalen 27 , 5747 Gudvangen

Om campingen

Gudvangen Camping har ett fantastiskt läge med utsikt över Kielsfossen i vackra Nærøydalen.

Omgiven av branta bergsväggar och vattenfall erbjuder vi boende i campingstugor, rum eller plats för tält eller husbilar.<br>

Vi har en ny sanitetsanläggning som byggdes 2021. Det finns en separat gångväg där det är 800 meter till bensinstation, butik, restaurang och vikingastaden Njardarheim. Förutom färjekajen och den vackra Nærøyfjorden som 2006 togs upp på Unescos världsarvslista!

Boenden

I närheten av campingen

Gudvangen, som ligger i Nærøyfjord-området i Norge, erbjuder ett brett utbud av aktiviteter för besökare att njuta av. Några av de bästa sakerna att göra i och runt Gudvangen inkluderar:

  1. Utforska Nærøyfjorden: Nærøyfjorden, som finns med på UNESCO:s världsarvslista, är känd för sin vackra natur och kan utforskas med båt eller kajak.
  2. Besök vikingastaden Njardarheimr: Denna rekonstruerade vikingastad ger besökarna en chans att resa tillbaka i tiden och uppleva hur livet såg ut under vikingatiden.
  3. Vandra till Stalheimskleiva: Denna branta och slingrande väg erbjuder panoramautsikt över Nærøyfjorden och är en populär plats för vandring och fotografering.
  4. Besök Gudvangen stad: Själva staden är en vacker plats att besöka, med traditionell norsk arkitektur och många affärer och restauranger att utforska.
  5. Ta en fjordkryssning: En fjordkryssning är ett måste för besökare till Gudvangen, med spektakulär utsikt över fjorden och de omgivande bergen.
  6. Åk forsränning: För äventyrslystna finns det flera företag som erbjuder forsränningsturer på närliggande floder.
  7. Ta del av Gudvangen Viking Festival: Varje år i augusti anordnar Gudvangen en vikingafestival, med reenactments, musik, traditionell mat och hantverk.
  8. Prova på fiske: Gudvangen är känt för sitt lax- och öringsfiske. Du kan fiska i fjorden eller älven och få chansen att fånga den stora.
  9. Prova traditionell norsk mat: Gudvangen har flera restauranger som serverar traditionell norsk mat som fisksoppa, rökt lax med mera.
  10. Besök Stegastein utsiktspunkt: Denna utsiktspunkt erbjuder en fantastisk panoramautsikt över fjorden och är ett måste för alla besökare till Gudvangen.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vi har normalt öppet året runt, men med vissa avvikelser! Vi öppnar via campcation i april! Välkommen

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

12:00

Check-ut:

11:00

Campingar i närheten