Grums Fish n'Camp – Sävsjön

Sävsjöns camping, 660 40 Segmon

Om campingen

Familjecamping i kulturbygd i södra Värmland. Grums Fish n´ Camp vid Sävsjön är en lugn familjecamping i naturskön kulturbygd i södra Värmland. Hit kommer du för att koppla av, vandra i naturen, bada, fiska eller göra utflykter med båt.

Campingplatsen ligger vid natursköna Sävsjön i södra Värmland, cirka 12 km söder om Grums, och har ett 40-tal campingtomter, samtliga med el. Några är speciellt lämpliga för husbilar och andra passar bra för tält.

För dig som gäst finns dusch, toalett och diskrum i de servicebyggnader som ligger centralt på området.

Boenden

I närheten av campingen

Som gäst på Grums Fish n´ Camp har du nära till bad, utflykter och mat. Campingen ligger nära till både badstrand och bryggor. Badstranden är lämplig för både stora och små. För barnen finns det en lekplats. I anslutning till stranden finns det också båtar och kanoter att hyra för dig som gäst.

Fiskevattnet i Sävsjön är riktigt bra och här kan du bland annat fiska gädda, abborre och gös. Fiskekort löser du online ifiske.se eller med ifiske-appen. Har ni inte med er egna fiskeredskap kan ni alltid hyra det här också.

Kiosken har ett utbud av kaffe, fikabröd, läsk, glass och annat gott. Frukostsbröd går att förbeställa.

Vill du utforska området och är sugen på utflykter har du kommit rätt. Från Sävsjön har du nära till det mesta. Golfbanor, shopping, restauranger, aktiviteter och sevärdheter finns det gott om. I Borgvik som ligger på ungefär 7 km avstånd från campingen hittar ni Kungskvarnens restaurang och hotell, hamncafe, hantverksbod, konsthall och antikhandel. Flera event anordnas under sommaren. Håll utkik på deras sociala medier vad som är på gång när ni är där.

Sävsjöleden som går runt hela Sävsjön är en 8,4 km lång vandringsled och har två vindskydd med grillplats. En perfekt utflykt för dig som vill uppleva närområdet och bli ett med naturen över en dagsutflykt.

Fråga den kunniga personalen på campingen om du vill ha mer information om aktiviteter och utflykter i området. De hjälper mer än gärna till för att göra din vistelse till ett minne för livet.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Campingen är öppet från slutet av april till början av oktober. Under perioden mellan mitten av juni till mitten av augusti är receptionen öppen dagligen. Trådlöst internet. Hundar är välkomna.

Du kan betala med kreditkort, Swish eller kontanter.

Välkommen till Sävsjöns camping!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

20/06-31/08

Check-in:

13:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten