Grännäs Camping

Festplatsvägen 1, 615 33 Valdemarsvik

Om campingen

Grännäs Camping & Stugby hittar ni vid Sveriges enda östkustfjord, alldeles intill den pittoreska och mysiga staden Valdemarsvik. Denna vackra campingklenod erbjuder ett unikt boende i en fin parkmiljö med en magisk utsikt över fjorden. På Grännäs camping hittar ni också en restaurang samt flertalet aktiviteter såsom frisbeegolf, padel, minigolf och tennis. Vill ni ta er in till Valdemarsviks centrum så ligger detta endast 1,5 km från Grännäs camping via en vacker led längs den unika fjorden.

Grännäs camping erbjuder fina möjligheter till bad. Här har badplatsen allt från gräsmatta och sandstrand till bryggor och till och med ett hopptorn för den våghalsige badaren. För de mindre barnen hittar ni en fin lekplats, och för de lite större även en volleybollplan. Vid restaurangen hittar ni också en handikapptoalett. Hit kan alla komma och ha kul!

Grännäs camping har cirka 50 campingtomter tillgänglig, de flesta med el men även några utan. Storlekarna håller sig runt 100 kvm vilket passar de flesta ekipage. Kommer ni med tält så har campingen upplåtit lite äldre, men ack så fina husvagnstomter där ni får el och en härlig utsikt över fjorden. Receptionen på campingen hittar ni i en liten stuga som ligger i anslutning till parkeringen framför Grännäs park. Här finns glass, drycker och annat gott att köpa, ni kan också låna klubbor och rackets för både minigolfen samt tennisbanan här.

På campingen finns det 2 servicehus som ni har tillgång till 24 timmar om dygnet. Dessa hålls alltid rena och fräscha för er trivsel och ni hittar allt man behöver för en behaglig vistelse. Det första servicehuset som också är det största, ligger på en kulle och har både rum för herrar och damer. Ni hittar också såklart matlagningsmöjligheter samlingsrum, tvättmöjligheter, latrintömning för lösa tankar samt ett handikappanpassat familjerum. I det andra, något mindre, servicehuset längre ner på campingen, hittar ni toaletter för damer och herrar samt flertalet duschutrymmen. Dessa servicehus är tillgängliga via en nyckel som ni blir tilldelade vid incheckningen.

Förutom att ni hittar den fina campingen och stugbyn på området, finner ni även Grännäs fritidsområde där det uppehålls 3 fotbollsplaner varav en av dem är bokningsbar året runt. Här hittar ni också en fin folkpark där det finns både scen och enligt gammal tradition också en dansbana.

Boenden

I närheten av campingen

Grännäs camping ligger nära till större städer som Norrköping och Linköping där ni hittar flertalet mysiga och fina restauranger, shopping, caféer och mycket mera. Missa heller inte Kolmården djurpark som alltid är ett uppskattat äventyr för hela familjen att ta del av. Grännäs camping ligger även mycket nära östkustens vackra skärgård där flertalet aktiviteter nära både hav och strand finns att upptäcka! Vill ni inte åka så långt så kan ni besöka vackra Valdemarsvik som ligger på gångavstånd från campingen.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Grännäs camping har öppet mellan 23 april till 19 september Incheckningstiden är i mån av plats. Ett tips är att boka en bit i förväg för att förebygga eventuella besvikelser, speciellt under högsäsongen i juli.

Utcheckningen på Grännäs camping sker före kl. 15:00.

Varmt välkomna till Grännäs Camping!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

23/04-19/09

Check-in:

15:15

Check-ut:

15:00

Campingar i närheten