Graddis Fjellstue

Graddis Fjellstue, 8255 Røkland

Om campingen

Välkommen till Graddis Fjellstue, som ligger mitt i Nordlands bästa vandringsterräng, med många populära vandringsleder året runt. Graddis fjellstue är den äldsta turistanläggningen i Saltdal, och går ända tillbaka till 1867, då de första byggnaderna byggdes i området. Graddis Fjellstue är idag ett fjällläger med campingplats för husvagnar, husbilar, tält och stugor, platsen drivs nu av 5:e generationen av samma familj

Vi har 50 platser för husvagnar och husbilar, både för dig som vill ha fast plats hela eller delar av året, och för dig som vill ha en kortare vistelse i lugna omgivningar. Alla fält har en elektrisk anslutning. Vill du övernatta i tält så har vi gott om plats för dig

I sanitetsanläggningarna på lägret finns duschar och toaletter. Det finns även wifi i Grillhuset.

Du kan även hyra våra enkla campingstugor. Toalett och duschrum finns i sanitetsanläggningen bredvid. Annexbyggnaden ligger på sidan av fjällstugan och har 3 rum med totalt 10 bäddar och ett separat kök. Det finns toaletter och duschar i sanitetsanläggningen intill.

Vi serverar även frukost, lunch och middag på beställning i vår stora grillstuga

Boenden

I närheten av campingen

Naturen är storslagen och inbjuder till att njuta av naturen i lugn och ro. Mitt bland berg och vilda vattendrag, perfekt för korta och längre resor, sommar som vinter.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vi har öppet året runt! Vi har även 2 vackra husbilar att hyra, som vi kan leverera till dig till närmaste flygplats, järnvägsstation och båtlandning i Salten.

Husbilarna är fullt utrustade med allt du behöver för köksutrustning.

Kontakta oss för mer info. Eller boka direkt på sidan här

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

12:00

Check-ut:

11:00

Campingar i närheten