Graddis Fjellstue

Graddis Fjellstue, 8255 Røkland

Om campingen

Välkommen till Graddis Fjellstue, som ligger mitt i Nordlands bästa vandringsterräng, med många populära vandringsleder året runt. Graddis fjellstue är den äldsta turistanläggningen i Saltdal, och går ända tillbaka till 1867, då de första byggnaderna byggdes i området. Idag är Graddis Fjellstue ett fjällläger med camping för husvagnar, husbilar, tält och stugor.

Vi har 50 platser för husvagnar och husbilar, både för dig som vill ha fast plats hela eller delar av året, och för dig som vill ha en kortare vistelse i lugna omgivningar. Alla fält har en elektrisk anslutning. Vill du övernatta i tält så har vi gott om plats för dig

I servicehuset på lägret finns duschar och toaletter. Det finns även wifi i Grillhuset.

Du kan även hyra våra enkla campingstugor. Toalett och duschrum finns i underhållsbyggnaden intill. Annexhuset ligger på sidan av fäboden och har 3 rum med totalt 10 bäddar och separat kök. Det finns toaletter och duschar i underhållsbyggnaden intill.

Boenden

I närheten av campingen

Naturen är storslagen och inbjuder till att njuta av naturen i lugn och ro. Mitt bland berg och vilda vattendrag, perfekt för korta och längre resor, sommar som vinter.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vi har öppet året runt! Och vi hyr även ut husbilar

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

12:00

Check-ut:

11:00

Campingar i närheten