Gangvide farm

När Gangvide 503, 623 48 Stånga

Om campingen

Varm välkomna till Gangvide farm belägen i När på sydöstra Gotland. Här har vi en spännande anläggningen och plats där ni hittar massvis med aktiviteter, fin natur och närhet till både havet, fiske och flertalet badplatser!

På Gangvide farm finner ni flertalet boendetyper och däribland fina uppställningsplatser med el för både tält, husbil & husvagn. Självklart finns även latrintömning samt färskvatten och en servicebyggnad att tillgå under er vistelse.

På Gangvide farm kan man mata höns, titta på kaniner, paddla kanot, njuta av ponnyridning och mycket mycket mera.

Boenden

I närheten av campingen

I närheten av Gangvide farm hittar vi flertalet vita sandstränder tex Närshamn, Lausviken och Herta där ni kan promenera och njuta av det bästa av Gotland. Gillar ni golf så rekommenderas 18-hålsbanan som endast ligger ett stenkast från anläggningen.

Efter en dag på stranden, med djuren och naturen eller på golfbanan njuter ni av flertalet restauranger alldeles i närheten.

Behöver ni handla under er vistelse så hittar ni en ICA butik endast 2 kilometer från Gangvide farm där ni hittar allt ni behöver för att klara er.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Anländer ni sent är det bara att ringa. Ni har tillgång till toaletter, duschar och kök i servicebyggnaden. Tvättmaskin finns för 50 kr per tvätt och latrin tömmer ni för 50 kr per tömning. Varmt välkomna till Gangvide farm!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten