Gålö havsbad

Skälåkersvägen 11 , 137 96 Haninge

Om campingen

Gålö Havsbad är en populär campingplats belägen på ön Gålö i Sverige.

Campingplatsen erbjuder en mängd olika boenden, inklusive traditionella campingplatser för tält och husbilar, samt stuguthyrning. Besökare på campingplatsen kan njuta av en mängd olika aktiviteter, såsom simning, fiske och vandring.

Stranden på Gålö Havsbad är särskilt vacker och är ett utmärkt ställe för att sola och simma under sommarmånaderna. Campingplatsen har också en lekplats för barn och en liten affär för nödvändigheter. Sammantaget är Gålö Havsbad en utmärkt destination för dem som söker en avkopplande och naturskön campingupplevelse i Sverige.

Boenden

I närheten av campingen

Gålö Havsbad ligger på ön Gålö i Sverige, som erbjuder en mängd olika aktiviteter och sevärdheter för besökare. Några av de saker du kan göra och hitta nära Gålö Havsbad inkluderar:

  1. Utforska naturen: Gålö ö är känd för sin vackra natur, med mil av vandringsleder som slingrar sig genom täta skogar och längs kusten. Du kan också gå fågelskådning, fiske eller ta en cykeltur.
  2. Besök Gålö naturreservat: Detta skyddade område är hem för en mångfald av vilda djur och växter, inklusive flera sällsynta arter. Besökare kan njuta av guidade turer eller utforska reservatet på egen hand.
  3. Gålö fästning: Fästningen är en populär turistdestination, med en historia som går tillbaka till 1700-talet, och ligger bara en kort bilresa från campingplatsen.
  4. Ta en båttur: Gålö Havsbad ligger vid kusten, vilket innebär att du kan ta en båttur för att utforska de närliggande öarna och njuta av den vackra utsikten över havet.
  5. Besök Gålö strand: Gålö strand är ett vackert ställe för att simma och sola, och ligger bara en kort promenad från campingplatsen.
  6. Besök Gålö Country Store: Denna lokala butik säljer en mängd olika varor, inklusive livsmedel, souvenirer och lokala hantverk.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Gålö havsbad har öppet året runt!

Välkomna!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

12:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten