Frenningelund

Vallarumsvägen 86, 275 68 Vollsjö

Om campingen

Välkommen till den ultimata drömdestinationen för husbilsentusiaster i hjärtat av natursköna Skåne - Frenningelund. Platsen där dina resedrömmar blir verklighet och där du kan uppleva Skånes skönhet och bekvämlighet på samma gång.

Vi är stolta över att kunna erbjuda 5-6 lyxiga platser för husbilar och husvagnar. Hos oss hittar du inte bara en plats att parkera, utan en magisk oas där du kan njuta av allt som Skåne har att erbjuda. Vår pitch är det ultimata mellanlandningsstället där du kan fylla på med energi och utforska de fantastiska sevärdheterna i området.

Boenden

I närheten av campingen

Frenningelund är perfekt beläget i centrala Skåne och erbjuder en oslagbar närhet till de pulserande städerna samt en stenkast från det förtrollande Österlen. Detta är den idealiska utgångspunkten för ditt äventyr och den perfekta platsen att koppla av under din resa till nästa destination.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Boka redan idag och låt oss vara din perfekta värd i Skåne - där äventyr möter komfort och där drömmar blir verklighet. Välkomna till våra ställplatser i Frenningelund.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

13:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten