Fornæs Camping

Stensmarkvej 36, 8500 Grenå

Om campingen

Fornæs Camping är en campingplats på Djursland där du hittar välskötta faciliteter tillsammans med en fantastisk atmosfär som ger dig en fantastisk semester.

Alla platser som du hittar här har en magisk havsutsikt och även bra tillgång till vacker natur på Djursland. Campingplatserna är mellan 100-140 kvadratmeter stora vilket ger plats för hela familjen under vistelsen. på Fornæs Camping är även hundar alltid välkomna!

Fornæs Camping rena och moderna faciliteter som ett stort rymligt kök och fina bad, som kan användas av alla gäster på campingen. Om du behöver en drink eller någon annan förfriskning har vi också en kiosk i receptionen.

Välkommen till Fornæs Camping!

Boenden

I närheten av campingen

Fornæs Camping kombinerar de bästa av glädjeämnen för hela familjen. Vi är en ren och barnvänlig campingplats med uppvärmd pool, två lekplatser, minigolf (18 hål) och en petanquebana.

Fornæs Camping är faktiskt ett av Djurslands fiskeparadis. Campingen ligger precis intill Kattegatthavet vilket ger dig många möjligheter till fiske eller varför inte gå på ett av våra dykningsevenemang och upptäcka vad som finns under vattenytan. i vår kiosk erbjuder vi ett stort urval av tillbehör för fiske. Du är också välkommen att ta med din egen båt. Vi har också båtar att hyra på campingen.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vi har öppet från april till slutet av oktober! Välkommen till Fornæs Camping!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

31/03-21/10

Check-in:

14:00

Check-ut:

11:00

Campingar i närheten