Fjukstad Camping

Fjukstadstrandveien 38, 7924 Rørvik

Beskrivning

Välkommen till Fjukstad Camping, en pärla vid havet som ger dig en oförglömlig upplevelse i Rørvik, Nærøysunds kommun. Här hittar du en unik campingplats som är perfekt för att koppla av och njuta av den natursköna Norge har att erbjuda. Fjukstad Camping ligger vid kusten i den västra änden av Nærøysunds kommun och erbjuder en fantastisk utsikt över holmar, rev och magiska solnedgångar.

Vi välkomnar dig med öppna armar till vår camping. Här finns gott om plats för din husvagn, husbil eller tält. För de äventyrliga själarna erbjuder vi även möjlighet att hyra kajaker, SUP-brädor och cyklar, så att du kan utforska det spektakulära kustlandskapet. Våra sanitära anläggningar är moderna och bekväma, och vår sexsidiga pub är utrustad med köksfaciliteter för dina behov.

Vi har en särskild grillplats med en mysig gapstuga där du kan laga dina måltider och umgås med dina nära och kära. Fjukstad Camping erbjuder även flera små sandstränder där du kan ta ett uppfriskande dopp i det klara vattnet.

För dig som söker äventyr har vi guidade turer som du kan boka. Varför inte ge sig ut på en fisketur till havs och prova lyckan i de rika fiskeområdena? Alternativt kan du delta i en spännande fågelsafari och uppleva den rika fågelfaunan som frodas i området. Oavsett vad du väljer att göra kommer du att skapa livslånga minnen på Fjukstad Camping.

Boenden

I närheten av anläggningen

När du bor på Fjukstad Camping har du möjlighet att utforska omgivningen som är full av intressanta platser och aktiviteter. Besök den charmiga staden Rørvik, som ligger bara en kort bilresa bort. Här hittar du lokala restauranger, butiker och sevärdheter att utforska.

Om du är intresserad av kultur och historia, missa inte ett besök på det närliggande Norveg Museum, där du kan lära dig mer om regionens maritima arv. Oavsett om du letar efter avkoppling vid havet eller spännande upplevelser så har Fjukstad Camping något för alla.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

För att göra din vistelse på Fjukstad Camping så bekväm som möjligt, se till att du är väl förberedd. Vi rekommenderar att du bokar din plats i förväg, särskilt under högsäsong, för att säkerställa tillgänglighet. Se till att ta med badkläder och handdukar för att njuta av våra vackra sandstränder och klara vatten.

Om du planerar att använda våra grill- och köksfaciliteter, se till att du har de nödvändiga matvarorna med dig. För de guidade turer vi erbjuder, kontakta oss i förväg för att boka din plats och få mer information om tider och priser.

På Fjukstad Camping ser vi fram emot att ta emot dig och göra din vistelse minnesvärd och inspirerande. Boka nu och upplev skönheten i Norges kustlandskap på nära håll. Välkommen till vår idylliska plats vid havet!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten