Finn Camping Kangasjoki

Viitostie 136, 89600 Suomussalmi

Om campingen

Finn Camping Oy grundades våren 2022 för att erbjuda resenärer naturbaserat boende på sina resor. Teamet består av människor som respekterar tradition och är innovativa, med målet att sömlöst kombinera digitalisering och personlig kundservice för att tillhandahålla kvalitetsservice till sina kunder dygnet runt.

Finn Camping Kangasjoki har 20 elektrifierade husbils- eller husvagnsplatser och tältplatser.

Servicebyggnaden har gamla men rena tvättrum, en toalett, en tvättmaskin och en torktumlare på nedervåningen. På övervåningen finns gratis wifi och gemensamma matlagningsmöjligheter.

Vid stranden av Kangasjoki finns en mysig timmerbastu där man kan bada traditionell bastu och tvätta sig i en kittel med uppvärmt vatten. Du kan ta ett dopp i den friska Kangasfloden.

Det finns flera lägereldsplatser och en grillstuga där du kan laga mat över öppen eld.

Boenden

I närheten av campingen

Finn Camping Kangasjoki kombinerar närhet till naturen och goda kommunikationer alldeles intill Viitostie-vägen. Området har en avslappnad byggnadsstil, flera lägereldsplatser och erbjuder en lämplig känsla av gemenskap och avskildhet. En speciell egenskap hos området är Kangasjoki älv, som rinner genom området och på vilken det finns en mysig vedeldad stockbastu.

Suomussalmi är ett naturskönt område med många vildmarks- och vattenområden som erbjuder utmärkta möjligheter till båtliv, vandring, fiske och jakt. Området har också många sevärdheter och kulturella attraktioner, såsom Raatteentie, Silent People och Turjanlinna.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Tystnad i området från 23.00 till 06.00<br>

Under den tysta perioden bör all extra rörelse i området undvikas.

Välkommen att njuta av din vistelse!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

Voitte saapua majoittumaan kello 15:00 eteenpäin teille sopivaan aikaan.

Check-ut:

Voitte poistua kello 12:00 mennessä teille sopivaan aikaan.

Campingar i närheten