Evedals Camping Växjö

L J Brandts Väg 3, 352 63 Växjö

Om campingen

I hjärtat av Småland ligger denna fantastiska camping som är lika bra anpassad för er som vill ha puls som egen tid på semestern. Kort sagt, Evedals Camping är en utmärkt plats att vara ledig på.

Det finns över 130 campingtomter på området som lämpar sig för husbil, husvagn eller tält. Beroende på sällskapet och humöret kan ni boka platser med sjöutsikt, nära lekplatsen eller precis vid servicehuset. Det finns gott om elplatser vart du än väljer att stå.

Vill du hellre bo i en stuga kan ni boka någon av de 16 stugorna som finns här. Stugorna finns för 2, 3 eller 4 personer beroende på hur många ni är. I parstugan för 2 personer finns Pentry med porslin, kaffebryggare, mikrovågsugn och kylskåp. I stugorna för 3 eller 4 personer finns samma faciliteter som i parstugorna, men självhushållsstugorna är fullt utrustade med kök, WC/dusch och satellit-tv. Sängarna i stugorna är producerade av en lokal småländsk producent med hög kvalité, som garanterat er en god sömn under er vistelse. Täcken och kuddar finns i stugorna.

Önskar ni hyra lakan och handdukar finns det i receptionen. Dina husdjur är tillåtna i stugorna.

I servicehuset och de gemensamma ytorna finns det wc, duschar, tvättmaskiner, skötrum för spädbarn och diskmaskin. När ni checkar in får ni ett kort som är laddat med x antal kronor som ni kan använda till duscharna. Avräkning sker sedan vid utcheckning.

I de gemensamma ytorna finns det tillgång till kök med köksutrustning och samlingsrum.

Boenden

I närheten av campingen

Evedals Camping är en året runt camping med olika aktiviteter och sevärdheter beroende på när under året ni besöker anläggningen. Här kan ni hyra båt, kanot, roddbåtar och trampbåtar om ni vill ut på sjön och utforska området. Ni kan också prova på att spela fotbolls-biljard, tennis eller äventyrs- och bangolf. Oavsett vad ni vill prova på under dagarna finns det mesta att testa.

Fiske är en annan populär aktivitet. Utrustning finns att låna i receptionen om ni har med er det.

Vill ni utforska området lite och se er omkring har ni ett bra utgångsläge härifrån. Det finns mängder av uppskattade utflyktsmål i närheten beroende på vad som lockar. Förutom närheten till Växjö med alla restauranger, barer caféer och shopping kan ni också besöka Kosta Glasbruk, Grand Samarkand, Linnéträdgården vid domkyrkan eller varför inte Kronobergs slottsruiner?

Vill ni hellre bara njuta av lugnet och slappa vid stranden kan ni självklart göra det. Campingen har en restaurang med fullständiga rättigheter en kiosk och serverar frukost varje dag under högsäsong. Du behöver alltså inte lyfta ett finger om du inte vill och tas om hand om utav den erfarna personalen.

Relaxavdelningen med bastu och jacuzzi uthyres per timme och kan bokas i receptionen om ni vill ha maximal avkoppling för kropp och själ. Relaxavdelningen är för upp till 5 personer.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Campingen är öppet året om. Under högsäsongen från mitten av juni till mitten av augusti är receptionen öppen mellan 08:00 - 21:00 med fullservice på området.

Trådlöst internet finns på hela området och kan utnyttjas av dig som gäst. Husdjur är även dem välkomna.

Välkomna till Evedals Camping!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

19/06-13/08

Check-in:

15:00, möjlighet till tidigare incheckning finns.

Check-ut:

12:00, möjlighet till sen utcheckning finns.

Campingar i närheten