Eddy Lou Ranch

Beskrivning

Eddylou Ranch är en hästranch värd namnet. Här kan ni bo i de amerikanskt inspirerade stugorna, uppleva cowboy-spa, beställa god mat eller bara slå er ner vid grillplatsen med den magiska utsikten.

Detta är platsen där den vackra naturen och den avslappnade atmosfären möts i en sann cowboy anda. Kort och gott, detta är för er som vill uppleva livet på en riktig ranch.

Det finns totalt nio platser med el med tillgång till färskvatten.

Visa mer

Boenden

I närheten av anläggningen

Eddylou Ranch signum är varva ner, komma nära naturen och bort från den stressiga vardagen.

Hästparken är på ranchen är självklart det som lockar dom flesta av besökarna. Här kan ni upptäcka utomhus-ridning, galoppera längs sjöar, hoppa över däck och blicka ut över det vackra landskapet. Ni kan välja mellan halvdag, heldag eller weekendpaket beroende på vad som passar just er. Många väljer att ta med sina egna hästar till ranchen men det finns även möjlighet att hyra hästarna som bor på ranchen.

Eddylou Ranch har alltid tre huvudregler som dom utgår ifrån. Dom är trygghet, säkerhet och ärlighet. Dom tror på kommunikation och vet att alla hästar har en egen personlighet som ska matcha den som rider på hästen. Tillsammans med dig bygger dom upp relationen med hästen och ger dig alla verktyg du behöver samtidigt som dom följer med dig bakifrån under resans gång.

Ni hittar grillplatser runt omkring i parken för mysiga matpauser.

En annan unik möjlighet som ni säkert inte provat på ännu är Cowboy Spa. Här kan ni njuta i på relaxavdelningen i den heta jacuzzin men en otrolig utsikt. Bor du på anläggningen betalar ni 150kr per person och är ni bara här för att utnyttja jacuzzi betalar ni 200kr per person. Ranchen är väldigt stolt över att kunna erbjuda denna service och det är självklart något som rekommenderar för samtliga besökare.

En halvtimme från ranchen ligger skandinaviens största och kanske mest kända butik, Ullared. Varje år besöker nästan 5 miljoner Ullared. Detta är ett shoppingparadis. Här kan du verkligen hitta allt. Varuhuset mäter hela 35 000 kvadratmeter och förutom shopping finns det mängder av restauranger, cafér, fotostudios, lekland m.m.

Det finns tom ett hunddagis om ni har med er dom fyrbenta familjemedlemmarna. I området kring ranchen hittar ni även älgparker, nöjesparker och en mängd olika historiska platser.

Personalen på ranchen hjälper mer än gärna till vid minsta fundering eller tips på utflykter.

Visa mer

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Ställplatserna har öppet året om och välkomnar alla fordon som har tillgång till egen toalett och dusch. Hundar är välkomna. Tillgång till Wifi finns. Vid ytterligare funderingar ber vi er kontakta ranchen direkt.

Inom kort kommer det även erbjudas ett flertal paketeringar för besökarna. Håll utkik på sidan för mer information.

Värdparet Eddy och Lou önskar er hjärtligt välkomna till Eddylou Ranch!

Visa mer

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten