Caravan Club Ockelbo Camping

Gamla Åmotsvägen 20, 816 30 Ockelbo

Beskrivning

Välkomna till Caravan Club Ockelbo Camping! Här bor ni naturskönt vid Bysjöns strand och med en direkt närhet till ädelfiske, båtturer, brygga och härliga bad. Ni som besöker oss har hela 69 campingtomter att husera med en rymlig yta på hela 100 kvm.

Servicehuset är väl utrustat samt handikappanpassat både gällande toaletter och duschar. Andra bekvämligheter som tvättmaskin & torktumlare finns med att hyra. Ni finner även ett kök med både micro och spis samt ett härligt samlingsrum med tv för de lata och regniga dagarna.

Inte nog med detta har ni uthyrning av kanadensare, gratis fiskekort för bysjön samt eka för utlåning när ni är gäst hos oss.

Boenden

I närheten av anläggningen

Cirka 500 meter från Caravan Club Ockelbo Camping finner ni ett centrum med ICA, apotek, systembolag, pizzeria och annat man kan tänka sig behöva. Gör gärna ett besök på Wij trädgårdar när ni är här med.

Vill ni motionera så hittar ni en 5 km lång motionsslinga som ligger precis vid campingen. Gillar ni vildmark så har ni också direkt närhet till vildmarksgalleriet samt älgparken.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vi har öppet året runt! Vår sommarsäsong & fullservice är mellan 1 maj och 30 september.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

30/04-29/09

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten