Camping Mønbroen

Kostervej 86, 4780 Stege

Om campingen

Välkommen till Mønbroen camping!

Vår camping är vackert belägen på Møn, intill Ulvsund, med den bästa utsikten över den sydligaste delen av Själland.

Ön Møn är förbunden med Själland genom Mønbron som är en av de vackraste broarna du hittar i Danmark och vår camping, Camping Mønbroen ligger precis intill! Här bor du centralt beläget för både Møn och Sydsjälland.

Både campingplatserna och stugorna ligger med utsikt över det vackra havet. Denna plats är perfekt för jolle segling, kajakpaddling , fiske , vandring samt cykling . Både cykelvägar och vandringsleder passerar rakt igenom. Vi har också vår egen lilla bogseringsramp och marina samt palces för att simma.

Boenden

I närheten av campingen

Camping Mønbroen ligger bredvid Koster Færgegård, som är en ekologisk gård och från campingen har vi gjort en stig för dig att använda och utforska området, där det med lite tur också är möjligt att se havsörnar, pilgrimsfalkar samt tornfalk och våra vackra Angus-kor.

Om du ännu inte har haft tid att besöka Møns Klint så ligger det bara en halvtimme med bil från campingen. Om du väljer att cykla får du en fantastisk dagsutflykt med möjlighet att se allt som Møn också erbjuder utöver destinationen Møns Klint.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vi har öppet från 1 april till slutet av oktober! Varmt välkomna!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

13:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten