Camping Maplelake Adventure

Södra ringvägen 245, 522 30 Tidaholm

Beskrivning

Varmt välkomna till Camping Maplelake Adventure! Är ni ute efter en camping där äventyr och upplevelser står på menyn? Då har ni kommit helt rätt!

Camping Maplelake Adventure är den natursköna campingen belägen nära Tidaholms centrum. Här får ni det bästa av två världar med närhet till natur samtidigt som ni finner stadspulsen bara ett stenkast bort.

Camping Maplelake Adventure är en liten anläggning men med stor karaktär där ni och upplevelsen är i fokus. Hit kommer ni som ni är och njuter av lugnet medans ni bor i både husbilen, husvagnen eller varför inte tältet.

På Camping Maplelake Adventure finns 29 stycken tomter redo att välkomna just dig!

På anläggningen kan ni förvänta er bekvämligheter som servicehus med toaletter, duschar, matlagningsmöjligheter, latrintömning samt tvättmaskin.

Är ni sugna på att testa på fenomenet glamping så finns det också att tillgå på anläggningen. Glamping kombinerar den nära naturupplevelsen med de lyxigare bekvämligheterna såsom dubbelsäng, vedeldad kamin, mattor samt en romantisk atmosfär som man gärna delar med någon man tycker om.

Visa mer

Boenden

I närheten av anläggningen

Runt om Camping Maplelake Adventure slingrar sig Tidan där man gärna tar sig en promenad för att sedan hamna på något av de alla fina och mysiga restaurangerna eller caféerna som finns inne i centrum. Här kan ni även passa på att ägna er åt shopping och annat kul som kan tänkas hittas i en stadskärna.

Även fast staden har sin charm så är det äventyr som vi på Camping Maplelake Adventure gillar bäst. Hos oss hyr du en en kajak eller varför inte laga mat med campingens egna Michelinkock? Testa på en natt i skogen i en av våra trädhammocks och kom tillbaka en naturupplevelse rikare än vanligt.

Vill ni handla så ligger anläggningen vägg i vägg med en matbutik där ni hittar det mesta man kan tänka sig behöva.

Visa mer

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Receptionen är bemannad större delarna av dagen och anläggningen håller öppet från tidigt juni till oktober månad. Om receptionen är obemannad, ring de nummer som står vid receptionen för att få tag på nödvändiga koder som behövs vid incheckning på anläggningen.

Självklart är även hundar välkomna och här kan vi till och med hjälpa dig att hitta en hundvakt. På anläggningen finns det även möjlighet att beställa fruktkorgar.

Visa mer

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten