Camp Järvsö

Nordsjö Bredängtevägen 1, 82754 Järvsö

Om campingen

Varmt välkomna till Camp Järvsö! Camp Järvsö ligger i hjärtat av Hälsingland där både vintern och sommaren präglas av vacker natur och härliga aktiviteter. På Camp Järvsö bor du smidigt på en av ställplatserna eller varför inte testa på något nytt och boka en natt i de förtrollande glampingtälten?

På anläggningen erbjuds upplevelser och träningsmöjligheter i de fantastiska skogsområdena och på kvällarna avnjuter ni både god mat, dryck och musik. På området hittar ni 20 stycken campingplatser som endast ligger ett stenkast bort från receptionen, restaurangen, servicecentret och mängder av aktiviteter. Till platserna ingår både el och wifi för den uppkopplade individen.

Besöker ni servicehuset så hittar ni både tvätt och diskmöjligheter. Toaletter och duschar har ni i gymnastiksalens fina utrymmen. Själva campingplatserna är grusade för parkering av husbil/husvagn och intill platsen har ni även en bit med gräsmatta. På Camp Järvsö erbjuds inte i dagsläget tömning av latrin eller gråvatten så se till att planera när det är tömningsdags lite i förväg.

Camp Järvsö serverar god mat i restaurangen och när du bor här kan du göra tillval för både frukost, lunch och middag. På sommaren och mer specifikt på onsdagar erbjuds även en härlig grillkväll som genom åren varit mycket populär. Kom och umgås med härliga människor och njut av den vackra sommarkvällen! Gillar du att laga din egna mat så har ni självklart också tillgång till en av våra 4 grillplatser som är utspridda på området.

Att tillägga är att i priset av ert boende så ingår också fullt utnyttjande av våra fina träningsfaciliteter. Kör ett styrkepass på gymmet, ett yogapass i yogasalen eller utmana er själva på vår “outdoor arena” där ni hittar klättervägg, koordinationsbana, cykelbana, fotbollsplan och mycket mera! Camp Järvsö erbjuder även flertalet ledarledda pass som ni kan vara med på.

Varmt välkomna!

Boenden

I närheten av campingen

Förutom de fantastiska aktiviteter som erbjuds på och runt själva campingområdet så hittar vi såklart Järvsö och därmed även Järvsöbacken. Här erbjuds härlig skidåkning både utför och på längden. Är man ute efter det mer adrenalinfyllda alternativet så kan man välja på 20 olika nedfarter i Järvsöbacken. Här finns en backe för alla! Gillar man att njuta från längdskidorna så hittar man 85 km av klassiska spår samt även 18 km av “skate”-spår i Harsa området.

Vill ni istället ta med familjen och kolla på djur under kontrollerande former så hittar ni Järvzoo. Här lever djuren i sin naturliga miljö och ni kan se allt från älg, varg, lodjur till järv myskoxe och renar. Vill man fortsätta på den äventyrslystna stigen så erbjuder Järvsö och Hälsingland i stort flertalet aktiviteter så som forsränning, klättring, forskajaking, Zip & climb och mycket mer!

Vill man ta en lite lugnare dag och ägna sig åt shopping så rekommenderas ett besök i Ljusdal.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

På Camp Järvsö erbjuds inte i dagsläget tömning av latrin eller gråvatten så se till att planera när det är tömningsdags lite i förväg.

Vi har öppet året runt! Varmt välkomna till Camp Järvsö!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten