Camp Chapell

Hillsands kapell, 833 94 Strömsund

Om campingen

Om det är ett naturparadis vackert och fridfullt som självaste himmelriket du söker för din nästa campingsemester så har du hittat helt rätt hos oss.

Camp Chapell ligger ett par hundra meter från Ströms Vattudal och omringat av den fridfulla Jämtländska naturen I precis alla riktningar.

Campingen ligger även beläget på en höjd I Hillsand med en helt enkelt fantastiskt utsikt över Ströms Vattudal.

Boenden

I närheten av campingen

Det första du kommer märka när du sätter din fot på Camp Chapell är det lugna atmosfär som vi har här. Campingen ligger långt ute I naturen långt borta från den moderna världen. Man skulle kunna säga att lugnet och friden som vi känner här är rent ut sagt mäktig.

Utanför campingområdet är det fullspäckat med aktiviteter som har naturen I fokus.

Ta med fiskespöt och unna dig en heldag att koppla av. I våra vatten hittar du alla slags ädelfisk som röding och öring. Vi har även en båt för uthyrning om du så önskar.

Här hittar du även massor av olika leder att vandra längst. Många av dessa leder passar väldigt bra för dagsutflykter och går längst stigar och älvar. Här kan du vandra på samma spår som våra förfäder en gång I tiden vandrat. Under hösten finns det massor av svamp och bär att plocka och under vintertid kan vi hjälpa er med bokning av snöskoter.

Om det är så att ni ändå skulle vilja ha lite stadskänsla så har vi Strömsund som ligger cirka 45 km från campingen. Strömsund är en härlig liten stad med cirka 3600 invånare och ligger vackert beläget längst Ströms Vattudal. Här är det mysigt att bara vandra omkring och utforska staden.

Vi har även flertalet mindre orter I närområdet som också är värda ett besök. Alla har sin egen historia att berätta för dess besökare.

Här kan vi även tipsa om Nordic Husky Farm som ligger cirka 5 km från campingen. Här kan du prova på hundspann och andra intressanta aktiviteter med Husky hundar.

Fråga oss om fler tips gällande aktiviteter! Här är det omöjligt att ha några tråkiga stunder.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Välkomna ska ni vara till Camp Chapell! Vi ser fram emot ert besök hos oss.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten