Bromölla Camping & Vandrarhem

Scoutvägen 6, 295 38 Bromölla

Om campingen

Bromölla Camping & Vandrarhem ligger beläget precis intill den vackra Ivösjön och den mysiga staden Brömolla i nordöstra Skåne. Campingen har med andra ord en idyllisk omgivningen och bjuder på det bästa Skåne har att erbjuda. Här har du skog, sjö och havet alldeles närheten. Idylliskt var ordet!

Hos oss hittar ni campingtomter, tältplatser, stugor och vandrarhem. Totalt finns det 118 campingtomter med EL och några i en mer lummig miljö. Platserna är uppdelade i 2 områden inom campingen. Det första området är vid servicebyggnaden och har mer vindskydd. Det andra området ligger lite högre upp och har delvis sjöutsikt.

Vi har 3st stugor med 4 bäddar (våningssäng) och en stuga med 2 bäddar. Duschar, toaletter och kokmöjligheter finns i närliggande byggnad. Alla våra stugor är fräscha och välvårdade.

Vi har även ett vandrarhem med 12 rum med 2 till 4 bäddar. Vid behov finns även en barnsäng att hyra.

I servicebyggnaden hittar ni bland annat:

  • Kök utrustat bland annat med kylskåp och mikrovågsugn
  • Familjedusch

Precis intill campingen finns en sandstrand med grillplats. Dessutom finns det en bastu på campingen, ett mycket uppskattat inslag hos våra gäster.

Hundar/husdjur är givetvis välkomna i stugorna. HELA familjen ska med på semester!

Boenden

I närheten av campingen

På campingområdet och utanför finns det massor av olika slags aktiviteter att göra. Den underbara naturen är nära och finns i alla riktningar.

Det finns till exempel ett gäng härliga motionsslingor i olika längder som utgår från stranden nedanför campingen. - Promenad eller en joggingrunda, valet är ditt!

För den som vill cykla finns många vackra cykelleder att välja mellan. Om ni inte har möjlighet att ta med egen cykel så går det bra att hyra i receptionen.

Vi har även vattenaktiviteter för dig som gillar det! Både roddbåt och kanot finns att hyra.

I Bromölla finns mängder med roliga aktiviteter. Alltifrån historiska kyrkor till shopping och annat en stad har att erbjuda. Bromölla har en härlig mysig småstadskänsla som känns i magen när man strosar runt i staden.

Sist och kanske även minst så har vi minigolf som uppskattas såväl av både den yngre och äldre publiken. Listan på aktiviteter är lång! Vi garanterar att det inte blir några tråkiga stunder hos oss.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Campingen ligger på promenadavstånd från Bromölla, cirka 2 km bort har du Bromölla station som ligger centralt i staden.

  • Länsgränsen till Blekinge ligger cirka 7 km bort.
  • I Bromölla finns tåg samt busstation. Information om kollektivtrafik till och från Bromölla hittar ni här.
  • Ivösjön är den största sjön i Skåne.

Vid frågor eller funderingar så är det bara att höra av er till oss, vi hjälper gärna till.

Hjärtligt välkomna ska ni vara till oss på Bromölla Camping & Vandrarhem!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

19/06-09/08

Check-in:

13:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten