Brevigstrand Camping

Valleveien 266, 3960 Stathelle

Beskrivning

Välkommen till Brevigstrand Camping – din idylliska tillflyktsort vid Norges majestätiska kustlinje. Här omfamnas du av oöverträffad naturlig skönhet, med vågorna från Skagerrak som mjukt slår mot stranden och den salta havsluften fyller dina lungor. Campingen erbjuder ett varierat utbud av boendealternativ, från bekväma stugor med moderna faciliteter till rymliga tältplatser för den som föredrar en närmare kontakt med naturen.

Brevigstrand Camping lägger stor vikt vid att skapa en atmosfär av lugn och avkoppling. Här kan du njuta av lugna stunder på stranden, utforska de omgivande skogarna eller delta i organiserade aktiviteter. Det finns en lekplats för de minsta medan de vuxna kan roa sig med en god bok eller en kopp kaffe på vår mysiga altan.

Boenden

I närheten av anläggningen

Brevigstrand Camping ligger längs Norges vackra kust och omges av en mängd underbara upplevelser. Utforska den pittoreska staden Langesund, med charmiga butiker och autentiska restauranger som serverar lokala delikatesser. Ta en båttur till ön Langøya, eller besök den historiska Wrightegaard för kulturella upplevelser. För naturälskare erbjuder området fantastiska vandringsleder och möjligheter till fiske och bad.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

För att säkerställa din bästa vistelse på Brevigstrand Camping rekommenderar vi att du bokar i förväg. Vår vänliga personal finns alltid tillgänglig för att göra din vistelse så bekväm som möjligt. Vi erbjuder moderna sanitära anläggningar, tvättmöjligheter och tillgång till färskvatten. Kom ihåg att ta med badkläder för att njuta av den närliggande stranden! Välkommen till en minnesvärd upplevelse på Brevigstrand Camping, där naturens skönhet möter varm gästfrihet.

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

12:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten