Bläsinge Gård / Kullabygden

Gamla Södåkravägen 127, 263 92 Jonstorp

Om campingen

Beläget ute på en vacker gård endast 500 m från Kattegattleden hittar du Bläsinge Gård Camping. Campingen är lokaliserad på en historisk gård och mitt i ett rikt och flödande odlingslandskap.

Bläsinge Gård Camping har 20 elplatser på gräs och på grus. Du finns även riktigt härliga och enorma ytor för tält här. Som gäst på Bläsinge Gård Camping har du tillgång till servicebyggnader med wc och dusch. Servicebyggnaden saknar kök men utevask finns om du behöver diska. På campingen finns det även möjlighet att köpa frukost under högsäsong, du hittar också cyklar att hyra.

På Bläsinge Gård Camping är det oftast lugnt och stilla, vilket passar dig som behöver koppla av från vardagsstressen. Priserna på campingen varierar beroende på säsong. I det gamla kostallet finns det även en festlokal till uthyrning. Denna lämpar sig perfekt för bröllop och fester vilket också ger en härlig inramning på campingen generellt.

Boenden

I närheten av campingen

Sommaren på Kullabygden är fantastisk med varma temperaturer och friska vindar. Kuststräckan mäter hela sex mil och ger ett stort utbud på många fina badplatser med vidsträckta stränder, vackra klippor och ostörda bryggor. Tycker du om att vara aktiv och komma ut i naturen har du kommit helt rätt. Bläsinge Gård Camping ligger precis vid Kullabygden som har vandringsleder i världsklass. Här finner du även fina löpstigar, vackra cykelvägar, golfbanor och mysiga badställen. Naturen är vacker med flera byar inom behagligt avstånd att besöka. Mölle, Skäret, och Svanshall ger alla olika möjligheter med allt från klättring, dykning, paddling eller bara möjligheten att strosa runt och finna sig i nuet.

På Kullabygden hittar du en av Europas finaste byar. Arild har tillsammans med några få utvalda pärlor i hela Europa blivit vald till en av dom vackraste platserna du kan besöka, vilket självklart fått folk från hela världen att vallfärda till östra delen av halvön. Förutom att njuta av det vackra landskapet kan du även sätta dig på en av dom mysiga restaurangerna som du finner här. Många av dem serverar sina rätter baserad på lokala råvaror, som vin,

kött och grönsaker. Du hittar även Små gårdsbutiker och gemytliga caféer. För ett ögonblick kan det kännas som att du är nere på kontinenten.

På Kullabergs spets finner du även den välkända fyren Kullens fyr, som är en av Skandinaviens högst belägna och mest ljusstarka.

Personalen på Bläsinge Gård Camping har självklart god lokalkännedom och hjälper gärna till med tips om vad du kan se och göra här.

Faciliteter på campingen 0

Faciliteter på campingen

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Att ta sig till Bläsinge Gård Camping är väldigt smidigt. Kollektiva färdmedel går att nå på endast en 10 - 15 min promenad. Vägarna runt om i området är även dom i väldigt bra skick och det vackra landskapet gör en bil-, husbil- eller husvagnsresa till ett sant nöje, inte minst med tanke på alla fantastiska sevärdheter i området. Närheten till Helsingborg gör också att du kan ta en dagstur över till Helsingör. Från Helsingborg finns det även möjlighet att ta sig till Köpenhamn.

Intresset för Bläsinge Gård Camping och Kullabygden ökar varje år när många resenärer väljer att stanna på hemmaplan och välja en klimatsmart semester. Det kan därför vara bra att du är ute i tid när du ska boka din resa. Detta då platserna på campingen är begränsade.

Välkommen till Bläsinge Gård Kullabygden!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

01/04-31/10

Check-in:

14:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten