Björkholmens Glamping

Björkholmsvägen, 430 20 Veddige

Beskrivning

Vid södra änden av Stora Hornsjön, där Kungsbacka och Varbergs kommuner möts, hittar ni Björkholmens Glamping, som ligger bara 200 meter från Hallandsleden. Här fokuserar man på att kombinera en bekväm och mysig tältupplevelse med en unik naturupplevelse. Ni kan koppla av i vårt 19 kvadratmeter stora glampingtält under ekarnas grönskande lövverk. Vid tältet finns rinnande vatten, en eldstad, en toalett och en dusch, samt en badplats bara 100 meter bort vid sjön.

Tältet är utrustat med elektricitet, vilket gör det möjligt att ladda upp mobiler och andra elektroniska prylar inför fortsatt vandring. Detta kan också vara ett perfekt sätt att träffa upp vänner eller familj och avsluta vandringen på ett bekvämt och mysigt sätt.

Visa mer

Boenden

I närheten av anläggningen

För den som gillar friluftsliv finns Hallandsleden bara 200 meter från Björkholmens Glamping, vilket ger möjlighet till vandring och cykling i området. Vid sjön finns också möjligheter till bad, fiske och kanotpaddling.

För den som vill uppleva kultur och historia finns flera intressanta platser att besöka. Bland annat ligger Varbergs fästning, som är en av Sveriges mest välbevarade fästningar, inom en kort bilresa från Björkholmens Glamping. I Kungsbacka finns också flera museer och utställningar som ger inblick i stadens historia och kultur.

Om man vill shoppa eller äta gott finns flera möjligheter i närheten. Både Kungsbacka och Varberg har ett brett utbud av butiker, restauranger och kaféer. I Varberg kan man också besöka det kända Varbergs kurort och Spa, som ligger vid havet och erbjuder olika behandlingar och avkoppling.

Visa mer

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Öppet mellan maj-september.

Välkommna!

Visa mer

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

Ej angivet

Check-in:

14.00

Check-ut:

11.00

Campingar i närheten