Bergeforsparkens camping

Forsvägen 20 A , 861 41 Sörberge

Beskrivning

Bergeforsparkens Camping och Stugby är vackert beläget nära deltaområdet vid Indalsälven och E4. De har 122 platser för husvagn, husbil och tält samt 15 stugor för uthyrning med dusch och toalett, och området är tillgängligt för personer med funktionshinder.

Campingen har en uppvärmd pool och en barnpool som är populära bland familjer med barn. De erbjuder också en simskola i början av säsongen och det finns lekplatser, minigolf och en grillkåta på området. Receptionen har en servicebutik och ett litet café. Det är 9 km till Norrlands största köpcentrum och 5 km till Midlanda flygplats. I området finns laxodling och några av Sveriges bästa laxfiske vatten. Timrå golfbana ligger nära och man kan rida på islandshästar i närheten.

Boenden

I närheten av anläggningen

Utflyktsmål inkluderar: kanotpaddling i Sveriges största kustdelta, Indalsleden, Vättaberget, Rolf Lidbergs trollby, den thailändska paviljongen, Döda fallet, Gudmundstjärns självhushållshemman från 1700-talet, Höga Kusten, Ulvön, Höga Kustenbron och dess omgivningar, etc.

Faciliteter 0

Faciliteter

Aktiviteter i närheten 0

Aktiviteter i närheten

Bra att veta

Vi har öppet mellan april till november! välkomna!

Öppettider & Check-in

Öppettider:
Fullservice:

19/06-11/08

Check-in:

15:00

Check-ut:

12:00

Campingar i närheten